Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 19:57:34 Bon-inci-02 Br Woning Paasloostraat Zwolle 041634 Prio Hoog Eenheid | Brandweer Zwolle (Noord) (Bevelvoerder)
maandag 15 oktober 2018
TOP NIEUWS

GISTEREN 14|10

WIJHE - Op de N337 - Rijksstraatweg bij Wijhe heeft zondag 14 oktober een aanrijding tussen een fietsster en een personenauto plaatsgevonden. Daarbij raakte de oudere vrouw op de fiets gewond.

 

Voor de hulpverlening kwam een ambulance en werd een traumahelikopter opgeroepen. De traumahelikopter is niet meer ter plaatse gekomen. Het slachtoffer is met spoed per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

1/1

VRIJDAG 12|10

Een verkeers- of bedrijfsongeval, een medische fout of een gebrekkig product. Het kan allemaal leiden tot (blijvende) schade en daarmee iemands leven enorm beïnvloeden. In een aantal van deze gevallen is het mogelijk om deze geestelijke of lichamelijke schade te verhalen op de veroorzakende partij.

 

Heb je daar nu of een aantal jaren geleden mee te maken gehad, of ken je iemand die er mee in aanraking is gekomen, dan is het mogelijk hier vragen over aan ons te stellen. Stel je vraag vrijblijvend en laat je telefoonnummer achter zodat we contact kunnen opnemen.

 

We ...

1/1

DONDERDAG 11|10

ZWOLLE - Een 29 jarige motorrijder reed met 127 km/u over de Hasselterweg in Zwolle. Toegestaan is 70 km/u.

 

Naast een forse geldboete moest het rijbewijs worden ingeleverd. Hij mag geen enkel voertuig besturen, waar een rijbewijs voor nodig is, totdat hij die weer terug krijgt!

WOENSDAG 10|10

ZWOLLE - Op woensdagavond 10 oktober heeft er op de Gasthuisdijk in Zwolle een aanrijding met letsel plaatsgevonden.

 

Door nog onbekende oorzaak botste een personenauto tegen een geparkeerde auto langs de weg. De twee inzittenden van de rijdende auto raakten hierbij gewond. De bijrijder ging naar het ziekenhuis.

 

De bestuurder zou, volgens een getuige, zijn aangehouden. De politie kon dit nog niet bevestigen. Omstanders zeiden dat de twee personen geen gordel om hadden.

 

De twee auto's zijn met forse schade door een berger afgesleept. De precieze toedracht van het ...

1/1

WOENSDAG 10|10

ZWOLLE - We zijn dringend op zoek naar mensen die iets gezien hebben wat te maken kan hebben met de aangetroffen granaat op de voordeur van een café aan de Voorstraat. De granaat werd vanmorgen rond 9 uur ontdekt.

 

Uit ons eerste onderzoek is gebleken dat de persoon de granaat heeft geplaatst is gefilmd door bewakingscamera's. Het gaat om een donker gekleed persoon op een donkere fiets die rond 01:30 uur vanuit de Grote Markt naar de Voorstraat fietste en daarna is weggefietst in de richting van de Kamperstraat.

 

Mensen die deze persoon gezien menen te hebben of hem herkennen ...

GISTEREN 14|10

ZWOLLE - Zaterdagavond rond 23.00 uur zijn drie jonge mannen met geweld beroofd van hun tassen in het Wezenlandenpark. Ze zaten daar op een bankje toen er zes mannen bij hen kwamen staan. Plotseling pakte een van de zes mannen de tas die naast het bankje stond en rende er mee weg. Drie anderen uit de groep volgden hem.


Een van de mannen op het bankje liet zich echter niet zomaar van zijn spullen beroven en rende achter de verdachte aan om de tas terug te halen. Hij haalde de mannen in werkte de man die de tas had gestolen, naar de grond. Terwijl hij met de verdachte op de grond lag en de tas ...

WOENSDAG 03|10

ZWOLLE - Op dinsdag 2 oktober 2018, omstreeks 3.40 uur heeft er vermoedelijk een brandstichting plaats gevonden aan de Pergolesistraat in Zwolle.

 

Op genoemd tijdstip kreeg de politie een melding van een autobrand.


Heeft u iets gezien of gehoord? Neemt u dan contact op met de politie via 0900-8844.

Agenda

Woensdag 14 november

09:30
Arnhem

Zaterdag 14 september

10:00
Hoogezand

Headlines

Kabinet wil telefoonverbod op de fiets
Aantal stemmen:
  632
78%
  Goed idee!

13%
  Bekeur alleen appende fietsers

9%
  Gebruik telefoon op fiets is veilig

ZWOLLE 24Webvertising