Laatste alarmering:
Datum gisteren Tijd 13:31:06 Bon-inci-14 Oms Br (rookmelder) Tactus Hostel Methadonpost Oms 701007... Prio Hoog Eenheid | Brandweer Zwolle (Noord) (Blusploeg 1)
woensdag 22 augustus 2018
1/1
TOP NIEUWS

VANDAAG 22|08

SCHIEDAM - Dinsdagavond kreeg de politie een melding van gebonk wat afkomstig was uit de slagerij Groeneveld. Op de plaats aangekomen hebben agenten de ruit moeten inslaan om het pand binnen te komen.

 

Eenmaal binnen, hoorden zij gebonk uit de koelcel komen. Na het openen van de koelcel kwam een verkleumde man eruit en vertelde de agenten dat hij vanaf vanmiddag 14 uur vast had gezeten. De man is nagekeken door het personeel van de ambulance. De man maakt het goed.

GISTEREN 21|08

AMSTERDAM / SCHIPHOL - Door een grote sein- en wisselstoring rijden er momenteel geen treinen in en rond de stad Amsterdam. Dit meldt de NS op haar website. 

 

Van en naar de Amsterdamse stations, Schiphol Airport rijden geen treinen. De NS weet nog niet hoe lang de storing gaat duren maar schrijft op haar website dat reizigers rekening moeten houden met een extra reistijd van 120 minuten. Er wordt aangeraden om reizen van en naar Amsterdam uit te stellen. Op de website wordt geschreven dat de storing de rest van de dag zal duren. De perrons op de treinstation in de hoofdstad ...

1/1

GISTEREN 21|08

EDE - De dader van een mishandeling in Ede die duidelijk in beeld is op video, is door meerdere mensen herkend. Ook hebben zich getuigen gemeld. Met hen gaat de politie in gesprek.

 

Het gaat om één van de daders van een mishandeling die plaatsvond op 17 juni op het Museumplein. Hij droeg een rode korte broek en gele slippers.

 

Vier mannen waren al aangehouden. Naar de vijfde dader werd nog gezocht. Hoewel die nu herkend is, is er nog geen aanhouding verricht.

 

Botsing
Volgens de politie werd het slachtoffer aangevallen door het vijftal, nadat hij tegen een vrouw was ...

1/1

GISTEREN 21|08

AMSTERDAM - Engelstalige 'klusjesmannen' die vooral oudere mensen benaderen over vermeende lekkage in hun woning lijken weer actief te zijn in de regio. Of oplichters die zich voordoen als CV monteur of als 'nieuwe buurman' die geld wil lenen voor reparatie van zijn auto. Het zijn voorbeelden van gebruikte babbeltrucs waarmee oplichters de afgelopen dagen met name in Amsterdam-Zuid, af en toe succesvol, hebben gepoogd om mensen geld afhandig te maken.


Klusjesmannen
Maandag 20 augustus kwamen bij de politie twee meldingen binnen uit Buitenveldert, waar Engels sprekende klusjesmannen ...

1/1

GISTEREN 21|08

ROTTERDAM - Een 86-jarige dame is maandagochtend op klaarlichte dag slachtoffer geworden van een babbeltruc. Haar woning aan de Molenlaan werd doorzocht en dierbare sieraden zijn meegenomen. De politie roept uw hulp in!


Met een smoes dat er was ingebroken kletste een man zich maandagmorgen rond kwart voor 12 de woning binnen. Samen met het slachtoffer ging hij naar boven. Later bleek dat alle sieraden van de vrouw waren meegenomen.

 

Buurtonderzoek
Door agenten is een buurtonderzoek verricht. Heeft u nog niet met agenten gesproken en heeft u nog informatie bel dan 0900-8844. Ook ...

GISTEREN 21|08

AMSTERDAM - Vandaag maakten twee magneetvissers een melding bij de politie in verband met een voorwerp wat zij tijdens het 'vissen' aantroffen in een sloot aan de Bartholomeus Drijfhoutstraat in Amsterdam.


Opgeroepen agenten zagen wij dat het voorwerp een vuurwapen betrof. Het vuurwapen is door de forensische opsporing onderzocht en meegenomen.

1/1

GISTEREN 21|08

NIJKERK - Dinsdagmorgen omstreeks 09:30 uur kreeg de politie de melding dat de bewoners van een woning aan de Beerninkstraat in Nijkerk inbrekers hadden overlopen bij thuiskomst. De bewoners hadden gelijk 112 gebeld.

 

In de omgeving troffen agenten een verdachte aan die werd aangehouden. Voor de melding werd zowel de buurt whatsapp groepen als burgernet ingezet. Dit leverde helaas geen informatie op waardoor er meerdere verdachten aangehouden konden worden. Het woninginbrakenteam van de politie doet verder onderzoek. Om die reden worden er ook geen nadere details vrijgegeven.


Bij ...

GISTEREN 21|08

AMSTERDAM - De politie heeft maandag 20 augustus een 22-jarige man uit Amsterdam aangehouden op verdenking van vuurwapenbezit tijdens een verkeersruzie. De politie komt graag in contact met een man en een vrouw in de leeftijd van ongeveer 20 jaar, die betrokken zijn geweest bij deze verkeersruzie.

 

Rond 18.15 uur kwam een melding binnen dat een man na een verkeersruzie met voetgangers op de Oostelijk Handelskade in een auto was gestapt. Opvallend was dat deze man een pistool in zijn broeksband had.

 

Op basis van het opgegeven signalement van de auto en de bestuurder trof ...

GISTEREN 21|08

HILVERSUM - Bij een steekincident in Hilversum is dinsdagochtend 21 augustus een bewoonster van de Buisweg ernstig gewond geraakt. De aanleiding voor het incident ligt vermoedelijk in de relationele sfeer.


De vrouw werd met spoed overgebracht naar een ziekenhuis. Na het steekincident werd de omgeving afgezet en startte de politie een groot zoekactie naar de dader wiens identiteit bekend was. Deze verdachte werd later die ochtend aangehouden en zit vast. Het slachtoffer liep ernstige verwondingen op en ligt nog in het ziekenhuis. Inmiddels is de straat weer vrijgegeven. De politie heeft ...

Meer artikelen