Logo 112Zwolle

Redactie vermist 0 reactie(s) di 18 oktober 2022, 19:26

Amber Alert na vermissing Hebe (10) en haar begeleider

Laatst bijgewerkt: donderdag 04:07 uur
LANDELIJK – Langs meerdere grote snelwegen in ons land heeft de Rijkswaterstaat op grote informatieborden het Amber Alert bericht geplaatst om uit te kijken naar de Zwarte Kia Picanto vanwege de vermiste Hebe (10) en haar begeleidster (26).

Eén van deze borden staat langs de A50 bij Apeldoorn. Doormiddel van deze borden probeert de politie automobilisten alert te maken en uit te kijken naar dit voertuig met daarin het tweetal.

Update 1

Op een industrieterrein bij Waspik werd in het water een oliespoor gevonden, waarna hulpdiensten groot uitpakten om te zoeken naar een mogelijke auto. Die werd niet gevonden, maar met een sonarboot wordt nog wel verder gezocht.

Update 2

In een Kia Picanto die gevonden is bij knooppunt Empel zijn twee overleden personen aangetroffen. Vermoedelijk zijn dat de vermiste Sanne en Hebe.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Zwolle

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Zwolle
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.