Logo 112Zwolle

Redactie gemeentebericht 0 reactie(s) do 28 april 2022, 17:43

Asfalteringswerkzaamheden fietspaden en onderhoud spoor Zwolle-Deventer

ZWOLLE – Vanaf zondag 1 mei tot en met vrijdag 6 mei vinden er asfalteringswerkzaamheden plaats bij drie fietspaden en wordt er gewerkt aan het spoor Zwolle-Deventer. Deze werkzaamheden hebben gevolgen voor het (fiets) verkeer.

Asfaltering fietspaden
In de periode van 1 mei 22.00 uur t/m 5 mei 16.00 uur wordt het fietspad dat parallel ligt aan de spoorwegovergang Itersumallee in het kader van onderhoud opnieuw geasfalteerd. Fietsers kunnen gedurende de werkperiode de route Ter Kuilenpad – Gruitmeesterslaan – Bloksteeg volgen. Dit wordt ook ter plekke aangegeven met bebording. De fietstroute Nieuwe Deventerweg – Zwarteweg blijft gewoon toegankelijk.

Ook vinden er tussen 1 en 6 mei asfalteringswerkzaamheden plaats aan de fietspaden Spoolderbergweg en Lünenpad. Fietsers kunnen de Ruiterlaan en de Koggelaan gebruiken als alternatief. Dit staat ook ter plaatse aangegeven.

Onderhoud spoor Zwolle-Deventer
Van 2 mei 22.00 uur t/m 5 mei 06.00 uur is het spoor Zwolle-Deventer buitendienst gesteld door ProRail voor onderhoudswerkzaamheden aan het spoor. De aannemer BAM zal gedurende de dag en nacht onder andere spoorstaven vervangen, ook ter hoogte van de spoorwegovergang Ittersumallee. Daarom wordt deze overgang in deze periode afgesloten voor al het verkeer.

Voor het verkeer is er een omleidingsroute aanwezig aan weerszijden van het spoor via de Burgemeester de Vos van Steenwijklaan – Oldenallee – IJsselallee. Bebording ter plekke geeft de omleidingsroute aan.

Treinreizigers kunnen tijdens de buitendienstregeling gebruik maken van vervangend busvervoer. Verder zullen de stadslijnen 6 en 8 van Keolis een aangepaste route rijden.

Kijk voor meer informatie op www.zwolle.nl/bereikbaarheid.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Zwolle

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Zwolle
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.