Logo 112Zwolle

Redactie ongeval 0 reactie(s) wo 01 februari 2023, 0:33

Auto belandt in het water na botsing op de A28 bij Rouveen

ROUVEEN – Bij een aanrijding op de A28 in Rouveen is dinsdagavond een personenauto in het water beland. De auto schoot door de berm een naastgelegen sloot in. Daarbij wist de bestuurder zelf uit het voertuig te komen. Volgens 112meldingen vond de aanrijding iets na tien uur plaats.

De vrouw reed in haar witte Peugeot in de richting van Meppel. Ter hoogte van Rouveen kwam ze door nog onbekende oorzaak in botsing met een witte Seat. De bestuurder van de Peugeot schoot van de weg en kwam in de sloot naast de snelweg tot stilstand.

Terwijl de auto wegzonk en grotendeels vol water kwam te staan, wist de vrouw zelf uit het voertuig te komen. Het slachtoffer is door de hulpdiensten opgevangen met een warmtedeken. Ze raakte niet gewond en is door een omstander weggebracht.

Locatie

112 Melding

22:06:07 31-01-23 Aanrijding letsel A28 Re 106,5 Rouveen Politie IJsselland (Persvoorlichter)

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Zwolle

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Zwolle
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.