Logo 112Zwolle

Redactie ongeval 0 reactie(s) do 22 december 2022, 11:36

Auto belandt ondersteboven in de sloot bij aanrijding in Heerde

Laatst bijgewerkt: donderdag 15:36 uur
HEERDE – Bij een ongeluk tussen twee auto’s op de kruising Kerkdijk met de Kanaaldijk in Heerde is een auto in een sloot terecht gekomen. De inzittende(n) van de te water geraakte auto konden met behulp van omstanders uit de auto komen. Niemand raakte bij het ongeluk gewond.

Het ongeluk vond rond 09.30 uur plaats door een voorrangsfout. De hulpdiensten rukten groots uit, naast de politie en ambulancedienst werden er ook meerdere brandweerwagens waaronder een duikteam opgeroepen. Dat laatst genoemde kon halverwege rechtsomkeert maken. Ook voor de ter plaatse gekomen brandweerlieden was er niets te doen, ook zij konden vrij snel retour richting de kazerne.

Het ambulancepersoneel heeft de inzittende(n) van de te water geraakte personenauto nagekeken maar niemand hoefde mee naar het ziekenhuis. Ook de inzittende van de andere raakten niet gewond. Zij konden al snel hun weg vervolgen.

Op de achterbank van de auto staat een kinderstoeltje. Of daar ten tijde van het ongeluk een kindje in heeft gezeten is niet bekend. Het stoeltje bungelt half in het water.

Vanwege het ongeluk werd de kruising enige tijd afgesloten. Een berger gaat de auto uit de sloot takelen.

Het waterschap is ter plaatse gekomen omdat er vloeistoffen uit de auto lekte. Het waterschap houdt deze vloeistoffen met speciale banden tegen om verspreiding van de vloeistoffen te voorkomen.

Locatie

112 Melding

09:41:34 22-12-22 Aanrijding letsel Kanaaldijk Kerkdijk Heerde Politie Noord en Oost-Gelderland (Infocode)

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Zwolle

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Zwolle
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.