Logo 112Zwolle

Auto met vier inzittenden betrokken bij ernstig ongeval in Staphorst, twee personen overleden
Redactie ongeval 0 reactie(s) za 06 augustus 2022, 6:35

Auto met vier inzittenden betrokken bij ernstig ongeval in Staphorst, twee tieners overleden

Laatst bijgewerkt: zaterdag 08:30 uur
STAPHORST – Op de Achthoevenweg in Staphorst heeft zaterdag 6 augustus een zeer ernstig verkeersongeval plaatsgevonden. Bij het ongeval is één personenauto betrokken. De auto met inzittenden is tegen een boom tot stilstand gekomen.

In het voertuig zaten vier personen waarvan er twee zijn overleden. Voor de hulpverlening kwamen twee traumahelikopters ter plaatse. Twee personen zijn met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis.

De overleden slachtoffers zijn de bestuurder van 19 en een passagier van 17 jaar. Twee jongens van 16 en 17 jaar raakten gewond en zijn overgebracht naar het ziekenhuis. Alle betrokkenen zijn woonachtig in Staphorst.

De forensische rechercheurs van team verkeer (VOA) komen ter plaatse om de toedracht van het ongeval te onderzoeken. Op dit moment is de omgeving afgezet.

Locatie

112 Melding

0610063 05:01:28 06-08-22 GROUP P 1 BON-06 (Middel HV) HV weg letsel Achthoevenweg Staphorst 042072 041199 042031 Brandweer Dalfsen (Nieuwleusen) (Bevelvoerder) IJsselland

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Zwolle

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Zwolle
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.