Logo 112Zwolle

Redactie ongeval 1 reactie(s) za 04 februari 2023, 13:53

Auto slaat meerdere malen over de kop na aanrijding met vrachtwagen op de A28 in Nunspeet

NUNSPEET – Een automobilist is vanmiddag met zijn voertuig meerdere malen over de kop geslagen nadat deze in botsing was gekomen met een vrachtwagen. De twee inzittenden van de personenauto raakten daarbij gewond en zijn per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

Het ongeluk gebeurde volgens 112meldingen rond 12.00 uur op de A28 bij Nunspeet in de richting van Zwolle. Vermoedelijk is er tijdens het in en uitvoegen iets verkeerd gegaan maar de politie kan dit nog niet bevestigen.

Na de botsing tussen de vrachtwagen en de personenauto, sloeg de personenauto met daarin twee inzittenden over de kop. Beide inzittenden konden zelfstandig uit de auto komen met behulp van de hulpdiensten en omstanders. De twee inzittenden werden nagekeken door het ambulancepersoneel waarna zij zijn overgebracht naar het ziekenhuis. Over de ernst van hen verwondingen is niets bekend.

De personenauto raakte bij het ongeluk zwaar beschadigd.

Locatie

Reacties

1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ook interessant

Weersverwachting Zwolle

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Zwolle
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.