Logo 112Zwolle

Redactie ongeval 0 reactie(s) wo 25 januari 2023, 3:12

Automobilist zwaar gewond na crash tegen boom op de Burgemeester van Roijensingel in Zwolle

ZWOLLE – Een automobilist is dinsdagavond zwaargewond geraakt bij een eenzijdig ongeluk op de Burgemeester van Roijensingel in Zwolle. De bestuurder crashte even voor tien uur met zijn Volkswagen frontaal tegen een boom op de singel langs de Stadsgracht, vlak bij de parkeergarage Emmawijk.

De bestuurder is uit de auto gehaald met hulp van de brandweer. Het slachtoffer is met zware verwondingen met een van twee ambulances die ter plekke kwamen naar het Isala ziekenhuis gebracht.

De singel is ter hoogte van het ongeluk afgesloten voor verkeer. De politie doet onderzoek naar de toedracht en heeft getuigen verhoord.

112 Zwolle

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een ongeval in Zwolle lees je in onze categorie 112 Nieuws Zwolle. Alle 112 alarmeringen uit Zwolle kan je live volgen via 112 meldingen Zwolle.

112 Melding

22:00:22 24-01-23 P 1 BON-11 HV weg letsel Burgemeester van Roijensingel Zwolle 041094 041631 Brandweer Zwolle (Noord) (Blusploeg 1)

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Zwolle

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Zwolle
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.