Logo 112Zwolle

Redactie partnerbijdrage 0 reactie(s) wo 10 augustus 2022, 19:17

De grootste voordelen van een schoonmaakbaan? Wij vertellen het je!

Werken in de schoonmaak is dynamisch en goed te combineren met andere werkzaamheden of een druk (gezins)leven. Je werkt met leuke collega’s, wordt goed betaald en je bent nooit te oud. Schoonmaken is voor alle leeftijden. Met veel flexibiliteit, een goed salaris en werklocaties dichtbij huis is het misschien wel de ideale baan. En wist je dat je morgen al aan de slag kunt?

Helemaal niet saai

Ben je bang dat werken in de schoonmaak een saaie baan zonder uitdaging is? Niet wanneer je werkt bij Cantorclin. De organisatie biedt schoonmaakwerk aan in alle soorten en maten. Zo kun je aan de slag op scholen, bij kantoorgebouwen, musea, winkels, in de zorg, maar ook in meer specialistische omgevingen als laboratoria, achter de douane op luchthavens of bijvoorbeeld operatiekamers. Werken in een wereld waar je in het dagelijkse leven niet zo snel komt.

Veel flexibiliteit

Cantorclin werkt voor veel verschillende organisaties in Overijssel. En dat biedt flexibiliteit aan de medewerkers. Of je nu parttime of fulltime aan de slag wilt, op de fiets of met het openbaar vervoer naar je werk wilt, er zijn volop mogelijkheden. Er wordt altijd een functie gezocht die aansluit bij jouw leven. Dat maakt schoonmaakwerk goed te combineren met andere werkzaamheden of een druk (gezins)leven.

(Door)ontwikkelen

Als schoonmaakmedewerker ben je de drijvende kracht achter goede hygiëne op de werkvloer. Je zorgt ervoor dat klanten zich welkom voelen en medewerkers met plezier naar hun werk gaan. Daarom is het belangrijk dat schoonmaakmedewerkers professioneel te werk gaan. Je wordt daarin begeleidt met goede scholing en passende trainingen. Dit betekent ook dat, als je dat wilt, je altijd de kans krijgt om je verder door te ontwikkelen.  

Nooit te oud

De HR-manager bij Cantorclin vertelt dat ze geen onderscheid maken in leeftijd. We merken wel dat ‘oudere’ werknemers soms moeite hebben om contact op te nemen, omdat ze denken dat ze te oud zijn of niet de juiste ervaring hebben. Maar juist deze werknemers beheersen het échte poetswerk. Ze zijn ervaren, grondig, secuur en zijn stabiele collega’s. Ze snappen hoe het werkt.

Werk dichtbij huis

Omdat je vaak maar voor een aantal uurtjes hoeft te werken snappen wij dat je niet al te ver wil reizen voor je werk. We zoeken daarom altijd zo dicht mogelijk bij huis een werkplek voor je. Veel van onze huidige medewerkers kunnen dan ook gewoon op hun fiets naar het werk toe! Samen met jou kijken we wat er mogelijk is in jouw omgeving zodat je na je werk rechtstreeks weer naar huis toe kan. Je hoeft dan dus ook niet eerst langs ons kantoor te komen maar je bent gewoon klaar met werken als jij je werk hebt gedaan.

“Na 8 jaar niet gewerkt te hebben vond ik het moeilijk om weer te solliciteren. Ik ben blij dat ik de onzekerheid over mijn leeftijd en werkervaring heb overwonnen en contact heb gezocht met Cantorclin via de website. Binnen een week was ik onderdeel van een leuke club collega’s en werkte ik op 10 minuten van mijn huis.”

 Carla Boezen (47) – Zwolle

 Goed betaald

Werken in de schoonmaak betekent dat je profiteert van de sterke primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden die deze sector kent. Dit zorgt er niet alleen voor dat je sterk in je schoenen staat, je verdient ook gewoon heel goed. En je werkt net even lekkerder wanneer er ook een lekkere vergoeding tegenover staat. Je ontvangt van ons een goed salaris, mét vakantiegeld, genoeg vakantiedagen, bedrijfskleding én professionele begeleiding. Zin om aan de slag te gaan? Je bent welkom. Ongeacht je leeftijd of ervaring. Bekijk hier onze schoonmaakvacatures in Overijssel en laat vandaag nog van je horen. We nemen zo snel mogelijk contact met je op en vertellen je graag meer over deze, maar ook de andere voordelen van werken bij Cantorclin. We kijken ernaar uit om je te leren kennen.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Zwolle

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Zwolle
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.