Redactie — 1120 reactie(s) — ma 13 september 2021, 17:01

Fietsendief aangehouden dankzij alerte getuige

ZWOLLE – Zondagavond 12 september rond 20.00 uur kreeg de politie van Zwolle een melding van een alerte getuige. De melder zag vanaf een afstand dat drie personen (in de omgeving van de Palestrinalaan) bezig waren om fietsen in te laden in een bus.

De melder bedacht zich geen moment en belde met de politie. Aangezien we een goed signalement van de verdachten en de locatie van de bus hadden, hadden agenten de verdachten snel in beeld. Na een achtervolging hebben ze een 59-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden.

Er werden diverse elektrische fietsen aangetroffen die allemaal als gestolen gesignaleerd stonden. De rechtmatige eigenaren van de fietsen worden opgespoord zodat de fietsen aan hen teruggegeven kunnen worden.

Getuigenoproep
De verdachte opereerde niet alleen. We zijn nog opzoek naar twee andere verdachten die mogelijk betrokken zijn bij de fietsendiefstal. Heeft u rondom dit tijdstip iets opvallends gezien in de omgeving van de Palestrinalaan of heeft u mogelijk beelden van dit incident?

Heeft u meer informatie of weet u wie deze verdachten zijn? Neem dan contact op met de politie op 0900-8844. Anoniem melden kan ook via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

Deel dit artikel

Reacties

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ook interessant

Weersverwachting Zwolle

Volg ons

Volg ons

0
Praat mee over dit nieuws, wat is jouw mening?x
()
x