Logo 112Zwolle

Fietser naar het ziekenhuis na botsing met auto op de Vechtstraat in Zwolle
Redactie ongeval 0 reactie(s) za 24 september 2022, 16:02

Fietser naar het ziekenhuis na botsing met auto op de Vechtstraat in Zwolle

Laatst bijgewerkt: zaterdag 16:02 uur
ZWOLLE – Bij een ongeluk op de kruising Vechtstraat met de Rhijnvis Feithlaan in Zwolle is vanmiddag een fietser gewond geraakt. De man raakte gewond en is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

Het ongeluk gebeurde rond 14.30 uur nadat de automobilist tijdens het inrijden van de Rhijnvis Feithlaan de fietser over het hoofd zag met een botsing tot gevolg. De fiets kwam deels onder de auto te liggen. De fietser raakte bij de botsing gewond aan onder meer zijn arm.

Hulpdiensten kwamen met spoed ter plaatse. Een deel van de kruising werd door agenten afgesloten. Het toegesnelde ambulancepersoneel heeft zich ontfermd over de gewonde fietser.

Zowel de fiets als auto hebben bij de botsing flinke schade opgelopen. De politie neemt van beide betrokkenen een verklaring af.

Locatie

112 Melding

14:36:11 24-09-22 Aanrijding letsel Rhijnvis Feithlaan Zwolle Politie IJsselland (Persvoorlichter)

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Zwolle

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Zwolle
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.