Logo 112Zwolle

Redactie ongeval 0 reactie(s) zo 15 januari 2023, 14:06

Gewonden bij forse aanrijding op de Kanaaldijk bij Wapenveld

Laatst bijgewerkt: zondag 16:06 uur
WAPENVELD – Op de Kanaaldijk bij Wapenveld heeft zondag aan het einde van de ochtend een forse aanrijding plaatsgevonden. Een vrouw raakte daarbij gewond en moest per ambulance naar het ziekenhuis. Een man liep een hoofdwond op en is ter plekke daaraan behandeld door het ambulancepersoneel. Hij hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

Het ongeluk gebeurde even na 11.30 uur door een voorrangsfout, op de kruising Kanaaldijk met de Flessenbergerweg. De grijze auto wilde de Kanaaldijk oprijden en zag daarbij de rode auto over het hoofd met een harde botsing tot gevolg. De rode auto kwam vervolgens tegen een lantaarnpaal tot stilstand. De hulpdiensten kwamen met spoed ter plaatse. Het toegesnelde ambulancepersoneel heeft zich ontfermd over een van de inzittenden. Deze raakte bij de aanrijding gewond en moest worden nagekeken en behandeld door het ambulancepersoneel. De vrouw werd uiteindelijk meegenomen naar het ziekenhuis voor verdere behandeling en onderzoek.

Opmerkelijk detail is dat de deur van de rode personenauto, vast is komen te zitten in de bumper van de andere auto.

De twee voertuigen liepen bij het ongeluk forse schade op en moesten door een berger worden afgesleept.

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Zwolle

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Zwolle
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.