Logo 112Zwolle

Redactie ongeval 0 reactie(s) ma 31 juli 2023, 19:55

Horror crash op de N309 bij ‘t Harde; dode en zwaargewonde

‘T HARDE – Een horror crash op de N309 bij ‘t Harde. Een dure BMW sportwagen is daar van de weg geraakt en frontaal tegen een boom gebotst nadat deze over de kop was geslagen en over de weg heen tolde. Bij het ongeluk is een dode gevallen en een zwaargewonde.

Rond 18.15 uur kregen de hulpdiensten de 112 melding binnen. De BMW raakte door een nog onbekende oorzaak van de weg, belandde op de kop en tolde over het dak meerdere malen over het asfalt waarna die een boom raakte. Meerdere hulpdiensten waaronder twee traumahelikopters, vier ambulances en meerdere brandweerwagens werden opgeroepen. Een traumahelikopter is geland bij het ongeluk.

Twee personen zijn door de brandweer uit de auto bevrijd. Eén van hen, de bijrijder overleed ter plekke aan zijn verwondingen ondanks alle inspanningen van de hulpdiensten. De bestuurder raakte zwaargewond.

Van de personenauto is vrij weinig meer over. De politie gaat onderzoek doen naar de toedracht van het ongeluk. De weg blijft om die redenen nog voorlopig afgesloten.

Locatie

112 Melding

18:16:07 31-07-23 Aanrijding letsel N309 - Eperweg 't Harde 450218 Politie Noord en Oost-Gelderland (Infocode)

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Zwolle

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Zwolle
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.