Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 16:50:19 Bon-inci-01 Oms Br Buisman Warehousing Oms 700225 Mindenstraat Zwolle 041630 Prio Hoog Eenheid | Brandweer Zwolle (Hoofdpost) (Bevelvoerder)...
zondag 20 januari 2019
TOP NIEUWS

GISTEREN 19|01

ZWOLLE - Zaterdagmiddag 19 januari is een persoon gewond geraakt bij een brand in verpleeghuis het Zonnehuis aan de Nijenhuislaan in Zwolle.

 

De brandweer werd kort voor drie uur opgeroepen om een nacontrole uit te voeren. Ook kwamen twee ambulances naar het verpleeghuis. Het mobiel medisch team van het UMCG is per traumahelikopter naar Zwolle gekomen en landde op een parkeerplaats vlakbij.

 

Na een relatief lange behandeling binnen is het slachtoffer per ambulance naar een ziekenhuis vervoerd. Wat de aard en ernst van de letsels zijn is onbekend. Het is onbekend wat zich ...

VRIJDAG 18|01

NUNSPEET - Op donderdagavond 17 januari is er omstreeks half tien een brand gemeld in de fabriek van Stella Fietsen aan de Oosteinderweg in Nunspeet. De brandweer schaalde al snel op naar het sein 'grote brand' en 'GRIP 1'. In juli 2018 woedde ook al een zeer grote brand bij Stella fietsen in Nunspeet, wat toen veel impact op de omgeving had.

 

Bij aankomst van de hulpdiensten bleek er een forse brand in het bedrijfspand te woedden. Er was enige tijd sprake van veel rookontwikkeling uit een aantal roldeuren aan de zijkant van het gebouw. De brandweer had het vuur snel onder ...

WOENSDAG 16|01

ZWOLLE - Op de N340 - Hessenweg bij Zwolle heeft woensdag 16 januari een aanrijding plaatsgevonden waarbij een personenauto en een personenauto met een aanhanger betrokken zijn.

 

Een auto met een aanhanger is op de Hessenweg geschaard. Een andere personenauto is hierdoor in een sloot beland. Eén persoon is door het ambulancepersoneel nagekeken.

DINSDAG 15|01

MARIENHEEM - Op maandag 14 januari moesten rond 23:30 uur de hulpdiensten uitrukken voor een ongeval met letsel aan de Schoonhetenseweg in Marienheem. Ter plaatse bleek een auto op de kop te zijn gevlogen en tot stilstand gekomen in een droog liggende sloot.

 

De bestuurder zat niet meer in het voertuig. De bestuurder, mogelijk gewond, was ervandoor. Ondanks een zoekactie in de omgeving, waarbij ook een hond werd ingezet, wist de politie de bestuurder tot op heden niet te traceren. Een berger heeft het voertuig geborgen.

1/1

VRIJDAG 11|01

EMMEN / ZWOLLE - Vrijdagochtend is een 21-jarige man uit Emmen aangehouden voor de dreiging met explosief in de trein van Emmen naar Zwolle van afgelopen zondag. Een medepassagier deed toen melding van deze dreiging, waarop de trein voor station Zwolle werd stilgezet en twee mannen werden aangehouden. Zij bleken niets met de dreiging te maken te hebben. De jonge man uit Emmen is overgebracht naar het politiebureau, waar hij is gehoord.


Door de recherche is onderzoek gedaan naar de melding. Uit het onderzoek bleek dat een andere man verantwoordelijk was voor de mogelijke dreiging. Deze man ...

VRIJDAG 18|01

ZWOLLE - Op zaterdagavond 13 oktober zijn drie jonge mannen met geweld beroofd in het Wezenlandenpark in Zwolle. Zij zaten daar op een bankje toen er zes jongens bij hen kwamen staan. Onder dreiging is het de daders gelukt tassen met twee portemonnees en een telefoon te stelen. Inmiddels heeft de politie acht aanhoudingen verricht in deze zaak.

 

Na dit incident heeft de recherche uitvoerig onderzoek verricht om informatie te achterhalen om dit misdrijf op te lossen. Eerste aanknopingspunt was de gestolen telefoon die leidde naar een 18-jarige jonge man en een 40-jarige man uit ...

ZONDAG 13|01

DE KRIM - Vanochtend, zondag 13 januari 2019, tussen 09:00 en 12:30 uur, is in De Krim een Suzuki Vitara, blauw van kleur en voorzien van kenteken JP258H, gestolen.

 

Indien je deze auto ziet rijden of ergens geparkeerd ziet staan meldt het de politie via 112.

Agenda

Zaterdag 14 september

10:00
Hoogezand

Headlines

Kabinet wil telefoonverbod op de fiets
Aantal stemmen:
  3056
76%
  Goed idee!

14%
  Bekeur alleen appende fietsers

9%
  Gebruik telefoon op fiets is veilig

ZWOLLE 24Webvertising