Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 17:33:54 Bon-inci-01 Dv Liftopsluiting Warenhuis Prenatal Grote Voort Zwolle 041632 Prio Middel Eenheid | Brandweer Zwolle (Noord) (Bevelvoerder)
woensdag 19 december 2018
TOP NIEUWS

GISTEREN 18|12

ZWOLLE - Dinsdagmiddag moest de brandweer uitrukken voor een buitenbrand aan de Bisschop Willebrandlaan in Zwolle.

 

Ter plaatse bleek het te gaan om een brand in een kledingcontainer op de parkeerplaats bij de Aldi. Bij de brand was sprake van flinke rookontwikkeling. De brandweer heeft de brand geblust door eerst met schuim te blussen waarna de container vol water is gezet. Over de oorzaak is niets bekend.

MAANDAG 17|12

HULSHORST - Er woedde maandagmiddag een uitslaande brand in een woning aan Onder de Bos in Hulshorst. Het gaat om een vrijstaande woning met rieten kap.

 

De brandweer is de woning van buitenaf aan het blussen. Er raakte niemand gewond, de bewoners zijn niet thuis. Volgens de brandweer zaten er twee wooneenheden in de woning.

 

Bij de brand komt veel rook vrij. De brandweer adviseert om uit de rook te blijven. De woning kan als verloren worden beschouwd en wordt gesloopt.

 

Stroom

Liander heeft de stroom afgesloten in de gehele buurt. 21 woningen zitten daardoor ...

1/1

MAANDAG 17|12

Bij elk groot incident zoals een brand, ernstig ongeval of vermissing sturen wij een web notificatie. Dit is een push bericht dat automatisch op je computerscherm, tablet of telefoon verschijnt. Zo blijf je op de hoogte van belangrijk 112 nieuws uit je eigen omgeving.

 

Het aanmelden kan via een simpele klik. Je hoeft geen email adres of telefoonnummer op te geven. Klik op de 'alarmbel' in de rechter onderhoek.

 

Nog niet alle browsers ondersteunen deze notificaties. Je kan je alleen aanmelden als je daadwerkelijk de Alarmbel op je scherm ziet.

ZATERDAG 15|12

ZWOLLE - Bij een aanrijding op de parkeerplaats van winkelcentrum Aa-Landen aan de Dobbe in Zwolle is zaterdag 15 december een voetganger gewond geraakt.

 

Het slachtoffer werd door een personenauto geschept. Het slachtoffer is per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Hoe het ongeval kon gebeuren is niet bekend.

1/1

ZATERDAG 15|12

ZWOLLE - Een bewoner van een woning aan de Sneevlietstraat in Zwolle is vrijdagavond 14 december mishandeld en beroofd van een telefoon nadat hij deze telefoon via Marktplaats te koop had aangeboden. De politie is een onderzoek gestart.

 

De verkoper had via Marktplaats contact gehad met een potentiële koper. Er was voor vrijdagavond de afspraak gemaakt dat deze opgehaald zou worden. Omstreeks 19.00 uur kwam er iemand langs om de telefoon op te halen. Er volgde aan de voordeur een gesprek. De verkoper heeft daarna binnen de telefoon gepakt en liep weer naar buiten om de telefoon ...

GISTEREN 18|12

ZWOLLE - Op dinsdag 18 december, omstreeks 15.20 uur zijn er meerdere vernielingen gepleegd aan auto's op de Wipstrikkerallee, Rhijnvis Feithlaan en de Brink in Zwolle. De politie heeft hiervoor een verdachte aangehouden.

 

Mocht u iets hebben gezien, neemt u dan contact op via telefoonnummer 0900-8844.

DONDERDAG 13|12

Jongeren die zich melden als slachtoffer van fraude, zijn meestal online opgelicht. Het gaat vaak om aankopen als schoenen, games of telefoons. Scholieren.com maakte een filmpje speciaal voor deze doelgroep.

 

We kopen steeds meer online, zeker rond de feestdagen. Maar helaas groeit ook het aantal meldingen van nepwebwinkels. Daarom gaat Luca de straat op om te testen hoe goed scholieren nepwebwinkels kunnen herkennen.

 

De video is gemaakt in samenwerking met Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid.

Agenda

Zaterdag 14 september

10:00
Hoogezand

Headlines

Hoe is uw huis beveiligd tijdens de vakantie?
Aantal stemmen:
  376
46%
  Inbraakwerend hang en sluitwerk

15%
  Electronisch alarmsysteem

39%
  De buren letten heel goed op!

ZWOLLE 24Webvertising