Laatste alarmering:
Datum gisteren Tijd 21:03:38 Bon-02 Br Woning Anjerweg Zwolle 041631 Prio Hoog Eenheid | Brandweer Zwolle (Noord) (Bevelvoerder)
donderdag 27 juni 2019
1/1
TOP NIEUWS

MAANDAG 24|06

NEDERLAND - Het noodnummer 112 is landelijk niet bereikbaar door een storing, wordt maandag gemeld. Ook het meldkamernummer van de politie (0900-8844) is niet bereikbaar.

 

In geval van nood word mensen geadviseerd direct naar de lokale brandweer kazerne te gaan. Ook wanneer iemand de politie of ambulance nodig heeft kan men zich melden aan de kazerne.

 

Een alternatief 112-nummer is 088-6628240. Ook is er een alternatief voor 0900-8844: 088-9659630.

 

Update:

De storing bij KPN is verholpen. Het alarmnummer 112 is weer bereikbaar.

...
1/1

ZONDAG 23|06

ZWOLLE - In de nacht van zaterdag op zondag 23 juni heeft de politie een man aangehouden in verband met het bezit van een (nep) pistool.


Agenten kwamen ter plaatste bij twee groepen die een conflict hadden met elkaar op de jufferenwal. Tijdens het aanspreken van deze groepen, rende een man weg. Politie bikers achtervolgden de man en riepen hem aan met de woorden: "STOP POLITIE". De man gaf hier geen gehoor aan en is door onze bikers vastgepakt.


De man werkte niet mee met de controle en hield zijn hand bij zijn jaszak. Omdat de man zijn hand niet uit de jaszak wilde halen, ...

1/1

ZONDAG 23|06

ZWOLLE - Op de Twistvlietbrug is gisteravond, omstreeks 22.15 uur een jongen bedreigd met een mes en geslagen. Het slachtoffer heeft meerdere klappen op zijn hoofd gekregen waarna hij in het ziekenhuis gehecht moest worden. De pet van de jongen is gestolen.


De verdachte(n) reden in een groep van minimaal acht á tien personen. Allen reden in de richting van holtenbroek en hadden kennelijk de gehele weg nodig om naast elkaar te fietsen.

 

Signalement verdachte

Donker groene jas met bubbelvoering en capuchon, donkerkleurige trui/vest met capuchon zwarte broek met gaten op de ...

1/1

VRIJDAG 21|06

ZWOLLE - In Baarn zijn mensen aangehouden die gereedschap vanuit Kampen en Zwolle hadden weggenomen. Bij verscheidene Makita koffers, aangetroffen bij de verdachten, kan de politie geen aangifte vinden.

 

Op deze koffers staan de namen Alfons en Stef met zwarte stift geschreven. Graag komt de politie in contact met de eigenaren van deze Makita koffers. U kunt bellen met 0900-8844.

 

Update: Door opmerkzame mensen werd gezien dat er een bedrijfsnaam op stond. Hiermee is al contact opgenomen.

1/1

DINSDAG 18|06

ZWOLLE - De politie heeft dinsdag 18 juni een 33-jarige man uit Zwolle gearresteerd die vorig jaar augustus aangifte heeft gedaan van een poging tot liquidatie. De man is aangehouden voor uitlokking van openlijke geweldpleging en het voorhanden hebben van een wapen. Hij wordt ook gehoord voor het doen van een valse aangifte.


Op maandagavond 13 augustus 2018 kreeg de politie een melding binnen over een mishandeling aan de Nijerwalstraat in Zwolle. Daarbij was ook een vuurwapen gezien. Dankzij alerte buurtbewoners konden agenten snel een verdachte aanhouden. Tijdens het onderzoek kwam een ...

VRIJDAG 07|06

NEDERLAND - Voor vanmiddag is voor het grootste deel van het land  code oranje afgekondigd. Houd rekening met onweer en zware windstoten. Is er sprake van acuut gevaar voor mens of dier is bel dan 112.

 

Is er schade aan de openbare ruimte zonder acuut gevaar? Bel dan met je gemeente.

DONDERDAG 06|06

DEN DOLDER - De gezochte 43-jarige man, die verbleef op een forensisch psychiatrische afdeling van een kliniek in Den Dolder, is terecht. Op station Breda werd hij herkend door mensen, die zijn foto bij het opsporingsbericht van politie hadden gezien. De man keerde zaterdag 1 juni 2019 niet terug van zijn toegekende verlof.


Rond 13.30 uur werd hij herkend op station Breda door publiek dat hem zagen lopen. De politie werd ingeschakeld die hem aanhield en vaststelde dat het inderdaad de betreffende gezochte man was. Hij wordt op korte termijn overgebracht naar de kliniek in Den Dolder. De ...

Agenda

Zaterdag 03 augustus

11:00
Stroe

Zaterdag 14 september

10:00
Hoogezand

Headlines

Kabinet wil telefoonverbod op de fiets
Aantal stemmen:
  3255
76%
  Goed idee!

15%
  Bekeur alleen appende fietsers

9%
  Gebruik telefoon op fiets is veilig

ZWOLLE 24Webvertising