Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 13:37:21 Aanrijding Letsel Zwolle Prio Eenheid | Politie IJsselland (Verkeersongevallenanalyse)
maandag 18 februari 2019
1/1
TOP NIEUWS

VRIJDAG 15|02

REGIO - Momenteel worden er in de regio en in de rest van het land zeer veel slachtoffers gemaakt door fraude met gebruik van Whatsapp. De dader doet zich voor als een vriend / familielid en vraagt om uiteenlopende redenen geld over te maken naar een rekeningnummer. Hij zegt bijvoorbeeld dat hij even krap bij kas zit en snel wat geld nodig heeft om een rekening te betalen. Omdat de dader 'vertrouwd' over komt in het gesprek en wellicht een profielfoto heeft die overeen komt met degene waarvoor hij zich uitgeeft, zijn er verschillende mensen die hier intrappen en geld overmaken.

Door ...

DONDERDAG 14|02

ZWOLLE - Op donderdagmorgen 14 februari kregen de hulpdiensten rond 6:45 uur een melding van een ongeval op de Ceintuurbaan in Zwolle. Twee auto's zijn door een onbekende oorzaak met elkaar in botsing gekomen. Hierbij is een auto over de kop geslagen.

 

Door het ongeval staat het verkeer helemaal vast op de Ceintuurbaan. De auto's worden afgevoerd door een berger. Er is een persoon meegenomen naar het ziekenhuis. De brandweer is op dit moment bezig om de weg schoon te maken.

DINSDAG 12|02

ZWOLLE - Op dinsdag 12 februari heeft er rond 21:15 uur een aanrijding plaatsgevonden op de Hessenweg (N340) net buiten Zwolle.

 

De brandweer, politie en ambulancedienst kwamen met spoed ter plaatse. Bij aankomst bleek het te gaan om een forse kop-staart botsing tussen twee personenauto's. Hierbij is één inzittende gewond geraakt en met onbekend letsel per ambulance naar het Isala ziekenhuis in Zwolle gebracht.

 

Een berger heeft de zwaar beschadigde voertuigen afgesleept. De Hessenweg was tijdelijk afgesloten voor het verkeer.

1/1

DINSDAG 12|02

ZWOLLE - Maandagmiddag, tussen 14.45 en 15.00 uur is er een 10 jarig meisje van haar fiets gereden bij de oversteekplaats voor de Stadshoeve in Zwolle. Hierbij zou een wit voertuig, mogelijk van het merk Opel betrokken zijn.


De betuurder betrof een man met grijs haar. De man zou het meisje aangesproken hebben en heeft haar nog met haar fiets geholpen. De familie van het meisje wil graag in contact komen met de bestuurder van het witte voertuig.

 

Bent u de bestuurder, of weet u wie dit mogelijk geweest is? Neem dan contact op met de politie via telefoonnummer 0900-8844 o.v.v. ...

ZONDAG 10|02

ZWOLLE - Op zondag 10 februari rond 17:00 uur moest de brandweer uitrukken voor een woningbrand aan de Diezerenk in Zwolle.


Ter plaatse bleek een stuk kip in de magnetron te zijn aangebrand hetgeen voor flinke rookontwikkeling zorgde. De brandweer was al snel ter plaatse en heeft de rokende magnetron naar buiten gebracht. De woning is daarna door de brandweer geventileerd. Er is niemand gewond geraakt en de brand was snel onder controle.

WOENSDAG 23|01

ZWOLLE - Gisterochtend is een 22-jarige man uit Zwolle buiten heterdaad aangehouden. De man wordt ervan verdacht verantwoordelijk te zijn voor een diefstal van sigaretten in de Aldi in Zwolle vorig jaar.


De man wordt ervan verdacht op 7 oktober vorig jaar een inbraak te hebben gepleegd bij de Adi aan de Rijnlaan in Zwolle. Een gelaagde ruit werd ingeslagen waardoor het alarm is afgegaan. De politie ging ter plaatse en deed onder andere sporenonderzoek. Dit leidde uiteindelijk tot de aanhouding van de verdachte.

VRIJDAG 18|01

ZWOLLE - Op zaterdagavond 13 oktober zijn drie jonge mannen met geweld beroofd in het Wezenlandenpark in Zwolle. Zij zaten daar op een bankje toen er zes jongens bij hen kwamen staan. Onder dreiging is het de daders gelukt tassen met twee portemonnees en een telefoon te stelen. Inmiddels heeft de politie acht aanhoudingen verricht in deze zaak.

 

Na dit incident heeft de recherche uitvoerig onderzoek verricht om informatie te achterhalen om dit misdrijf op te lossen. Eerste aanknopingspunt was de gestolen telefoon die leidde naar een 18-jarige jonge man en een 40-jarige man uit ...

Agenda

Zaterdag 14 september

10:00
Hoogezand
95 euro boete voor appen op de fiets
Aantal stemmen:
  619
54%
  Prima boete!

24%
  Veel te hoog!

22%
  Veel te laag!

ZWOLLE 24Webvertising