Laatste alarmering:
Datum gisteren Tijd 20:43:14 Aanrijding Letsel De Doornweg Zwolle Prio Eenheid | Politie IJsselland (Persvoorlichter)
donderdag 06 augustus 2020

1/1
TOP NIEUWS

GISTEREN 05|08

NEDERLAND - Het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) waarschuwt voor een valse brief die momenteel rondgaat. Kinderen zouden op school verplicht gevaccineerd worden tegen het coronavirus en ouders zijn niet welkom, staat in de brief. Ook worden er buitengewoon ongepaste seksuele toespelingen gemaakt. Uiteraard is de brief niet van het RIVM afkomstig.

 

Vaccinatie is een medische handeling waarvoor toestemming van de ouder (en het kind zelf bij 12+) noodzakelijk is.

 

Nepnieuws

Er is het sterke vermoeden dat de afzender van deze brief in ieder geval geen ...

DINSDAG 04|08

WIJHE - Op de Rijksstraatweg (N337) bij Herxen, tussen Wijhe en Zwolle, zijn dinsdagmiddag 4 augustus twee gewonden gevallen bij een verkeersongeval.

 

Door nog onbekende oorzaak kwamen twee personenauto's hard met elkaar in aanrijding. Omdat het ongeval er in eerste instantie ernstig uitzag, landde er ook een traumahelikopter. Ook de brandweer van Zwolle en Wijhe rukten met diverse voertuigen uit.

 

In totaal waren er vier inzittenden. Twee van hen raakten gewond en zijn per ambulance naar het ziekenhuis in Zwolle gebracht. De anderen bleven ongedeerd. De politie deed ...

1/1

ZONDAG 02|08

ZWOLLE - Op zondagmorgen 2 augustus 2020 omstreeks 10.40 uur vond er een aanrijding plaats op de rotonde Oldeneelallee / Schepenenlaan in Zwolle. Een fietser aangereden door een 77 jarige automobilist uit Zwolle.

 

De fietser is met spoed overgebracht naar het Isala ziekenhuis vanwege het letsel. De bestuurder van de personenauto is doorgereden en kon na onderzoek worden aangehouden. De politie is op zoek naar getuigen die de aanrijding hebben zien gebeuren. U kunt bellen met 0900-8844.

DINSDAG 28|07

HEERDE - Dinsdagmiddag 28 juli rond 14.20 uur heeft een ongeval plaatsgevonden tussen een auto en fiets op de Eperweg in Heerde.

 

Een auto en fietser zijn met elkaar in botsing gekomen. De fietser is behandeld in een ambulance en hoefde gelukkig niet mee naar het ziekenhuis. Een politieagent heeft geassisteerd om de papierwinkel in te vullen.

 

Hoe het verkeersongeval heeft kunnen gebeuren is niet duidelijk.

1/1

MAANDAG 27|07

NEDERLAND - Terwijl de wereld in de greep is van het coronavirus, waren er stilletjes nog een aantal andere virussen rond. Hoewel deze virussen al jaren bestaan, is het aantal gevallen de afgelopen maanden schrikbarend toegenomen en heeft het de cruciale activiteiten van bijvoorbeeld ziekenhuizen en overheidsinstellingen stopgezet. We hebben het hier over ransomware. Maar er is ook goed nieuws: de gratis portal 'No More Ransom' (geen losgeld meer) helpt slachtoffers terug te vechten zonder de hackers te betalen.

 

No More Ransom is het eerste publiek-particuliere ...

DONDERDAG 23|07

ZWOLLE - De politie heeft op maandag 20 juli drie verdachten aangehouden voor het plegen van een ernstig geweldsdelict. Op 15 juni 2020 werd namelijk een 19-jarige man uit Zwolle op straat mishandeld en gestoken. Hij raakte hierdoor zwaargewond.

 

Het gebeurde ter hoogte van de Grevelingen rond 20:00 uur. Nadat omstanders 112 belden, werd er meteen een Burgernetactie gestart. Mensen werden gevraagd uit te kijken naar de daders, maar die waren er al vandoor.

 

Uitgebreid rechercheonderzoek
De recherche is meteen een onderzoek gestart. Zo werd er een buurtonderzoek gedaan en ...

DINSDAG 07|07

Sinds 1 juli is 113 Zelfmoordpreventie bereikbaar via het telefoonnummer 113. Staatssecretaris Paul Blokhuis (VWS) heeft zich hard gemaakt voor het beschikbaar stellen van dit telefoonnummer, zodat mensen met suïcidale gedachten beter de weg kunnen vinden naar de hulp van 113 Zelfmoordpreventie. Omdat het telefoonnummer 113 momenteel niet gratis bereikbaar is en 113 op de factuur van bellers ervan verschijnt, is de hulplijn van 113 Zelfmoordpreventie vanaf nu ook bereikbaar op het gratis nummer 0800-0113, bellen naar dit nummer verschijnt anoniem op de factuur. Om te zorgen dat de hulplijn ...

Agenda

Zaterdag 22 mei

10:00
Lunteren

Headlines

Maximum snelheid voor hulpdiensten
Aantal stemmen:
  7091
3%
  gelijk aan overig verkeer

10%
  maximaal 40 kilometer harder

88%
  geen limiet

ZWOLLE 24Webvertising