Laatste alarmering:
Datum gisteren Tijd 15:35:12 Bon-07 Oms Br Beheerssyst. Scania Production Zwolle Russenweg Zwolle 041631 Prio Hoog Eenheid | Brandweer Zwolle (Noord) (Bevelvoerder)
donderdag 04 juni 2020

1/1
TOP NIEUWS

GISTEREN 03|06

ZWOLLE - Op woensdag 3 juni 2020 werd deze fiets in een tuin aangetroffen in Zwolle. De politie heeft het vermoeden dat deze fiets van diefstal afkomstig is en zijn op zoek naar de eigenaar.


Herken jij de fiets? Neem contact op met de politie via telefoonnummer 0900-8844.

GISTEREN 03|06

KAMPEN - Op woensdagochtend 3 juni vond er even na 07:30 uur een ernstig ongeval plaats op de N50 tussen Ens en Kampen. Dit gebeurde net over de Ramspolbrug aan de kant van Overijssel.

 

Een automobilist stond met pech in een pechhaven langs de N50. De persoon stapte uit en werd plotseling aangereden door een voorbijkomende auto. Het slachtoffer overleed ter plekke aan zijn verwondingen.

 

De verkeersongevallenanalyse en een forensisch arts kwamen ter plaatse in het kader van het onderzoek. De provinciale weg was tijdelijk afgesloten in de richting Zwolle. Inmiddels is de ...

1/1

ZONDAG 31|05

ZWOLLE - Een explosie aan de Geleen heeft rond 3.00 uur in de nacht van zaterdag op zondag 31 mei meerdere woningen beschadigd. Er vielen gelukkig geen gewonden, maar wel raakten meerdere woningen beschadigd en moesten vier woningen ontruimd worden. Onderzoekers van de forensische opsporing doen onderzoek in de woning en op basis van de eerste resultaten gaat de politie uit van een misdrijf. Het team is op zoek naar getuigen.


Op basis van het eerste onderzoek blijkt dat er rond de tijd van de explosie een donkere auto is gezien in de Geleen. Ook zou er iemand zijn weggerend. De politie ...

1/1

DONDERDAG 28|05

ZWOLLE - Woensdagavond heeft de politie meerdere meldingen gekregen dat een nog onbekende man op verschillende locaties vrouwen lastigviel in Zwolle. De man benaderde de vrouwen op een seksueel intimiderende manier. De politie is gisteravond direct op zoek gegaan naar de man, maar hebben hem helaas niet meer gevonden. Ze zijn nog steeds op zoek naar hem.


Heb je gisteren iets gezien, of weet je wie de man is die gezocht wordt? Neem dan contact op, zodat dit gedrag kan stoppen, iedereen zich veilig kan voelen in de stad en de man de hulp kan krijgen die hij mogelijk nodig heeft.


Signalement:
- ...

1/1

MAANDAG 25|05

AMBER Alert lanceert naar aanleiding van de Dag van het Vermiste Kind een internationale preventiecampagne tegen digitaal kinderlokken oftewel online grooming. Dit doen ze in samenwerking met de Nederlandse politie en de Europese politiegroep voor vermiste personen (PEN-MP). Het doel van de campagne, die in meer dan twintig landen wordt verspreid, is om tieners ervan bewust te maken dat online interacties, hoe onschuldig ze ook lijken, soms nare gevolgen kunnen hebben. Hoewel online grooming zelden tot een vermissing leidt, werd er afgelopen juni nog een AMBER Alert uitgestuurd voor een ...

GISTEREN 03|06

NEDERLAND - Door heel Nederland zijn de afgelopen weken branden in zendmasten geweest. Na uitgebreid onderzoek van de Landelijke Recherche van de politie onder leiding van het Landelijk Parket van het Openbaar Ministerie (OM) is noch (een vorm van een) relatie tussen de branden gebleken noch een georganiseerd crimineel verband tussen de verdachten.

 

Zendmasten in brand

De afgelopen weken heeft brand gewoed in 29 zendmasten door het hele land. De politie heeft vastgesteld dat de branden zijn aangestoken. De branden hebben geleid tot veel overlast en schade. Een enkele keer is ...

VRIJDAG 15|05

OLDEBROEK - Een nieuwe brandmelding in Oldebroek, deze keer aan de Zuiderzeestraat. Hier heeft de brandweer bij binnentreden van de woning een slachtoffer uit de woning gehaald. Betreft een woning boven een winkel.

 

De brandweerlieden van brandweer Oldebroek waren op de terugweg naar de kazerne na een grote brand eerder die avond toen ze een alarm hoorden af gaan en lichte rookontwikkeling zagen in een woning aan de Zuiderzeestraatweg waar ze op dat moment langs reden.

 

De brand in is meester, de brandweer is bezig met ventileren van de woning. Het slachtoffer dat ...

Agenda

Zaterdag 22 mei

10:00
Lunteren

Headlines

Maximum snelheid voor hulpdiensten
Aantal stemmen:
  5156
2%
  gelijk aan overig verkeer

8%
  maximaal 40 kilometer harder

90%
  geen limiet

ZWOLLE 24Webvertising