Logo 112Zwolle

Redactie misdaad 0 reactie(s) zo 27 maart 2022, 16:39

Man (25) uit Hoogeveen gewond bij steekpartij in Zwolle

Laatst bijgewerkt: zondag 16:39 uur
ZWOLLE – Bij een steekincident op de Ceintuurbaan in Zwolle raakte zondagochtend 27 maart een 25-jarige man uit Hoogeveen gewond. De politie heeft één verdachte aangehouden, maar is nog op zoek naar een tweede verdachte. Getuigen worden opgeroepen om zich te melden.

Omstreeks 6.00 uur kreeg de politie een melding van een steekincident. Ter plaatse werd de 25-jarige man gewond op straat aangetroffen. Hij is naar het ziekenhuis gebracht. Agenten gingen direct in de omgeving op zoek naar de verdachten. Eén van hen, een 26-jarige man uit Zwolle, werd rond 6.30 uur in de buurt aangehouden. Een tweede verdachte is nog op de vlucht en naar hem wordt gezocht. Op dit moment is nog geen signalement van de verdachte beschikbaar.

Het is nog onbekend wat de aanleiding voor het incident was. De politie doet onderzoek ter plaatse. De straten rond het incident zijn afgezet in verband met sporenonderzoek door de forensische opsporing.

Getuigenoproep
De politie roept getuigen die iets gezien hebben wat kan helpen bij het onderzoek op om zich te melden. Hebt u rond het tijdstip van het incident iets verdachts gezien in de buurt van de Ceintuurbaan? Heeft u beeldmateriaal van het incident of de verdachte? Bel dan de politie via 0900-8844. Ziet u iemand die zich verdacht gedraagt, bel dan 112.

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Zwolle

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Zwolle
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.