Logo 112Zwolle

Redactie overig 0 reactie(s) wo 05 april 2023, 0:13

Man aangehouden voor geweldsincident en mogelijk zedenmisdrijf

Laatst bijgewerkt: woensdag 02:21 uur
ZWOLLE – In het onderzoek naar het gewelddadige incident aan de Schie in Zwolle dat zondagochtend 2 april plaatsvond, heeft de politie vanavond een man uit Zwolle aangehouden.

Het Team Grootschalige Opsporing heeft inmiddels diverse getuigen gesproken en bewakingsbeelden ontvangen, onder andere naar aanleiding van reacties uit het buurtonderzoek, aandacht in de media en bij het programma ‘Opsporing Verzocht.’. Met de informatie die dit heeft opgeleverd kon het team zojuist een man uit Zwolle aanhouden. Hij wordt verdacht van betrokkenheid bij het geweldsincident waarbij het slachtoffer gewond is geraakt.

Ook is op het plaats delict aan de Schie/Rijnstraat nabij het viaduct uitgebreid sporenonderzoek gedaan. De man is door een arrestatie-eenheid aangehouden.

Het rechercheteam heeft nog steeds belang bij beeldmateriaal uit de omgeving van het plaats delict. Tevens wil het team contact met de twee getuigen die in het programma van Opsporing Verzocht getoond werden.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Zwolle

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Zwolle
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.