Logo 112Zwolle

Redactie overig 0 reactie(s) do 04 mei 2023, 17:06

Meerdere mishandelingen tijdens feest op Koningsdag in Zwolle

ZWOLLE – De politie doet onderzoek naar meerdere mishandelingen tijdens Kingdance in Zwolle op Koningsdag. Twee slachtoffers hebben zich gemeld, maar er bestaat het vermoeden dat er meer mensen slachtoffer zijn geworden. Naast getuigen is de politie dus ook op zoek naar slachtoffers die zich nog niet hebben gemeld.

Het festival vond plaats bij de Wijthmenerplas en trok tienduizenden bezoekers. De twee slachtoffers die zich hebben gemeld zijn door de mishandeling gewond geraakt aan het gezicht. Een 16-jarige jongen uit Nunspeet werd rond 21.30 uur mishandeld. Een 17-jarige jongen uit Raalte volgde rond 22.15 uur.

Mensen die ook slachtoffer zijn geworden van geweld tijdens de festiviteiten, vragen we om zich bij de politie te melden. Dat kan door te bellen met 0900-8844. Er zal dan een afspraak worden gemaakt om aangifte te doen.

Informatie delen

Heb je iets meegekregen van een mishandeling en beschik je over relevantie informatie? Meld je dan eveneens via 0900-8844 of volledig anoniem bij Meld Misdaad Anononiem: 0800-7000. Alle andere informatie, hoe klein het wellicht ook lijkt, kan relevant zijn.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Zwolle

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Zwolle
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.