Logo 112Zwolle

Redactie overig 0 reactie(s) vr 16 september 2022, 16:59

Onrust in de wijk Stadshagen vanwege man die kinderen aanspreekt

Laatst bijgewerkt: vrijdag 16:59 uur
ZWOLLE – Afgelopen dinsdagmiddag kreeg de politie een melding van een man die in de wijk Stadshagen kinderen aansprak (lichte huidskleur, donkerblauwe pet, donkerblauwe hoody, kakikleurige broek, zwarte sportschoenen met witte strepen). Door dit voorval is er de nodige onrust ontstaan onder ouders en kinderen in de wijk.

De man (56) heeft een gebiedsverbod gehad voor de wijk Stadshagen die hij later overtrad, waarna hij is aangehouden. Aangezien de man zeer regelmatig bij de politie in beeld is vanwege overlast, vernielingen en diefstallen, is hij overgebracht naar een speciale inrichting voor veelplegers. De man blijft voor langere tijd gedetineerd!

Vandaag zijn er nieuwe soortgelijke signalen ontvangen uit de wijk Stadshagen. Deze worden door de politie onderzocht. Het bleek dat oude informatie over de man die al gedetineerd zit in deze signalen verweven zit. Op deze wijze wordt verkeerde informatie verspreid.

Mocht u signalen hebben waarbij sprake is van een ander signalement dan hierboven genoemd, twijfel niet en bel de politie.

Het is wellicht verstandig om thuis met uw kind(eren) te bespreken om voorzichtig te zijn wanneer zij worden aangesproken door iemand die zij niet kennen. Maak in zo’n geval altijd melding bij de politie. Dat kan via 0900-8844, of bij spoed via 112. Door alerte meldingen kan de politie snel ingrijpen.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Zwolle

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Zwolle
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.