Redactie overig 0 reactie(s) vr 16 september 2022, 16:59

Onrust in de wijk Stadshagen vanwege man die kinderen aanspreekt

ZWOLLE – Afgelopen dinsdagmiddag kreeg de politie een melding van een man die in de wijk Stadshagen kinderen aansprak (lichte huidskleur, donkerblauwe pet, donkerblauwe hoody, kakikleurige broek, zwarte sportschoenen met witte strepen). Door dit voorval is er de nodige onrust ontstaan onder ouders en kinderen in de wijk.

De man (56) heeft een gebiedsverbod gehad voor de wijk Stadshagen die hij later overtrad, waarna hij is aangehouden. Aangezien de man zeer regelmatig bij de politie in beeld is vanwege overlast, vernielingen en diefstallen, is hij overgebracht naar een speciale inrichting voor veelplegers. De man blijft voor langere tijd gedetineerd!

Vandaag zijn er nieuwe soortgelijke signalen ontvangen uit de wijk Stadshagen. Deze worden door de politie onderzocht. Het bleek dat oude informatie over de man die al gedetineerd zit in deze signalen verweven zit. Op deze wijze wordt verkeerde informatie verspreid.

Mocht u signalen hebben waarbij sprake is van een ander signalement dan hierboven genoemd, twijfel niet en bel de politie.

Het is wellicht verstandig om thuis met uw kind(eren) te bespreken om voorzichtig te zijn wanneer zij worden aangesproken door iemand die zij niet kennen. Maak in zo’n geval altijd melding bij de politie. Dat kan via 0900-8844, of bij spoed via 112. Door alerte meldingen kan de politie snel ingrijpen.

Deel dit artikel

Reacties

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ook interessant

Weersverwachting Zwolle

Volg ons

Volg ons

0
Wat vind jij? Laat een reactie achter!x