Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 11:07:04 Bon-07 Ass. Pol (lekk. Gev. Stof) Place Vendome Geb Bedr Verz Geb Dokter Van Deenw... Prio Middel Eenheid | Brandweer Noord en Oost-Gelderland...
dinsdag 01 december 2020
TOP NIEUWS

VANDAAG 01|12

AMERSFOORT - In de nacht van maandag op dinsdag 1 december kreeg de brandweer een melding van een autobrand op de Johan Wagenaarstraat in Amersfoort.

 

Bij aankomst van de brandweer stond de voorzijde van een Citroen C3 in brand. De brandweer heeft het geblust. De eigenaresse geeft aan dat de auto 2 weken geleden nog is gekeurd.

 

Het is de zoveelste autobrand in deze omgeving de afgelopen weken. De berger geeft de auto meegenomen. De politie doet onderzoek.

GISTEREN 30|11

AMERSFOORT - Maandagavond 30 november rond 22.45 uur is een bezorgauto van Picnic in brand gevlogen aan de Hooglandsedijk in Amersfoort.

 

De brandweer wist het vuur snel te blussen. Vermoedelijk is de brand ontstaan in de accu van de wagen. Niemand raakte gewond. Een bergingsbedrijf zal de bezorgauto meenemen.

GISTEREN 30|11

ZWOLLE - Maandagavond 30 november rond 18.10 uur heeft een ongeval plaatsgevonden tussen een stadsbus en een personenauto aan de Willemskade in Zwolle.

 

Niemand raakte bij de aanrijding gewond. Wel werden de betrokkenen door het ambulancepersoneel gecontroleerd op verwondingen maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

 

Hoe de aanrijding heeft kunnen gebeuren, is niet bekend. Een bergingsbedrijf zal zowel de bus als de personenauto meenemen.

1/1

GISTEREN 30|11

ROTTERDAM - Nadat een 52-jarige Rotterdammer een groep jongeren aansprak op hun gedrag, werd hij direct uitgescholden. Zijn 25-jarige zoon die dit hoorde en ook naar buiten ging liep een gebroken neus op. Beiden werden geslagen en geschopt.


Rond 22.50 uur liet het slachtoffer zijn hond uit op de Tureluur in Hoogvliet. In de directe omgeving is een speeltuintje waar regelmatig jeugd hangt. De 52-jarige man sprak de jongeren aan en vroeg hen om minder herrie te maken en hun rommel op te ruimen. Direct kwam het tot een handgemeen waarbij ongeveer 15 jongeren betrokken waren. Zijn 25-jarige ...

1/1

GISTEREN 30|11

HILVERSUM - De politie en Buitengewoon Opsporings Ambtenaren van de gemeente Hilversum hebben bij een controle van een horecapand aan de Larenseweg in Hilversum op zaterdag 28 november 24 mensen aangetroffen. De aanleiding was een melding dat er in het pand teveel mensen bij elkaar zouden zijn, daarop werd de controle uitgevoerd. Daarbij werd de politie ondersteund door BOA's.

 

Tijdens de controle zijn 24 mensen aangetroffen in het pand, waarbij de Covid 19 maatregelen niet werden nageleefd. Deze personen hebben allemaal een bekeuring gekregen vanwege het niet naleven van de ...

1/1

GISTEREN 30|11

HARDERWIJK - Zondagochtend 29 november rond 4.30 uur hoorde een agent, die net zijn dienst had afgerond, een plof in Winkelcentrum Tweelingstad in Harderwijk. Toen hij een kijkje ging nemen zag hij enkele personen wegrennen en in een auto vertrekken. Bij een drogist bleek een ruit te zijn ingegooid.


Op basis van zijn waarneming en snelle melding is even later een auto met vier inzittenden getraceerd op de A28. Zowel de auto als enkele verdachten in het voertuig voldeden aan het signalement. In de auto werden spullen aangetroffen die mogelijk met de inbraak te maken hebben. De vier ...

GISTEREN 30|11

APELDOORN - Op de kruising Molenstraat met de Burgermeester Jhr. Quarles van Uffordlaan in Apeldoorn heeft maandagmiddag even na 12.30 uur een aanrijding plaatsgevonden met een politievoertuig en een personenauto. Hierbij raakte niemand gewond.

 

De politieauto was met spoed onderweg naar een melding aan de Gentiaanstraat in Apeldoorn toen hij door een personenauto over het hoofd werd gezien met een botsing tot gevolg.

 

De politiewagen was met zwaailicht en sirene onderweg naar een melding van kinderreanimatie, ondanks dat de politiewagen niet door kon rijden vanwege de ...

GISTEREN 30|11

AMERSFOORT - Sinds begin november heeft het bedrijf Sneltestoplocatie ook in Amersfoort een sneltest op locatie geopend. Een initiatief van ondernemers voor ondernemers.

 

Verpleegkundige Joke van Beek (BIG geregistreerd) staat op het parkeerterrein bij Superfun klaar om een sneltest vakkundig af te nemen, met door het RIVM en OMT goedgekeurde sneltesten. 

 

Joke: ,,Sneltestoplocatie is een initiatief van vier Edese ondernemers. Zij zagen vooral in de beginfase van de coronacrisis dat het soms lang duurde voordat er duidelijkheid was of iemand wel of niet positief ...

WOENSDAG 25|11

EDE - Over twintig jaar ziet de wereld er weer anders uit dan nu. Maar hoe precies is natuurlijk helemaal de vraag. Op initiatief van burgemeester René Verhulst worden inwoners, bedrijfsleven en maatschappelijke organisaties komende periode gevraagd om mee te denken hoe men in 2040 verwacht te wonen, werken en recreëren in gemeente Ede. Heeft u een duidelijk beeld van hoe Ede er in 2040 zal uitzien? En schrijft u graag verhalen of kunt u goed vertellen? Doe dan mee aan Ede2040.

 

Burgemeester René Verhulst: "Niets is zo moeilijk als het voorspellen van de toekomst. We weten ...

Meer artikelen