Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 11:48:46 Steekpartij Bitterstraat Zwolle Prio Eenheid | Politie IJsselland (Persvoorlichter)
vrijdag 14 mei 2021
TOP NIEUWS

GISTEREN 13|05

APELDOORN - De Apeldoornse brandweerlieden zijn donderdagavond uitgerukt voor een wel heel opmerkelijke melding, de brandweer moest namelijk een kitten uit een auto bevrijden. De auto stond geparkeerd aan de Rembrandtlaan in Apeldoorn.

 

Rond 18.45 uur werd de brandweer door eigenaresse Charlotte gebeld, haar 6 maanden oude kitten Mowgli was bij de overbuur vrouw onder de motorkap van de auto gekropen en kon er niet meer zelfstandig uit. De kitten zat er vanaf 17.00 uur ongeveer in en werd na zo'n twee uur bevrijd door de Apeldoornse brandweermannen.

 

De brandweerlieden ...

1/1

GISTEREN 13|05

ZWOLLE - In de nacht van dinsdag 4 op woensdag 5 mei ging de auto van een 28-jarige man uit Zwolle in vlammen op. Iets na 01:30 uur hoorde het slachtoffer een harde knal en zag dat zijn auto in brand stond.

 

Helaas kon niet worden voorkomen dat de auto die ernaast geparkeerd stond ook vlam vatte en volledig werd verwoest. De auto's stonden geparkeerd op een parkeerplaats voor een flat aan de Dollard. Het is de tweede keer in een paar maanden tijd dat het voertuig van de aangever uitbrandde.

 

Vragen
Wie heeft er in de nacht van dinsdag 4 op woensdag 5 mei tussen 01:30 en ...

GISTEREN 13|05

AMSTERDAM - Donderdagmiddag 13 mei rond 18.00 uur is brand ontstaan in een auto aan de Meteorenweg in Amsterdam.

 

Bij aankomst van de brandweer stond de auto al volledig in brand. De brandweer had de brand snel onder controle maar kon niet voorkomen dat de BMW X3 volledig in vlammen op ging. Wat de oorzaak van de brand was is niet bekend.

GISTEREN 13|05

LUNTEREN - Een automobilist is donderdagmiddag 13 mei met zijn voertuig tegen een boom gebotst op de Lage Valkseweg N801 in Lunteren. Hulpdiensten, waaronder een traumahelikopter met aan boord een Mobiel Medisch Team (MMT) werden massaal opgeroepen.

 

Het slachtoffer zat na de klap bekneld en is door de brandweer uit het voertuig gehaald. De jongeman is in de ambulance behandeld door de trauma arts en daarna met spoed overgebracht naar het UMC. De Lage Valkseweg is voorlopig afgesloten.

GISTEREN 13|05

HOOGVLIET ROTTERDAM - Donderdagmiddag 13 mei rond 16.40 uur heeft een ongeval plaatsgevonden aan de Aveling in Hoogvliet Rotterdam. Een personenauto is door onbekende reden van de snelweg afgevlogen. De automobilist knalde door een hek bij de McDonald's en reed meerdere personen aan die stonden te wachten op de parkeerplaats. Ook heeft hij tijdens de rit verschillende voertuigen geramd en kwam tot stilstand tegen een prullenbak.

 

Bij het ongeval zijn zeker drie personen gewond geraakt. Ze zijn behandeld door het ambulancepersoneel en werden met spoed overgebracht naar het ...

GISTEREN 13|05

WAGENINGEN - Op de Grebbedijk in Wageningen is een motorrijder in aanraking gekomen met een fietser. Tijdens een inhaal actie raakte de motorrijder met zijn elleboog één van de fietsers. Beide fietsers kwamen daarna ten val.

 

De fietsers raakten gewond en zijn in de ambulance nagekeken. Eén van de fietsers is met onbekend letsel met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

GISTEREN 13|05

BARNEVELD - In het voormalige pand van Intertoys aan de Langstraat 20 in Barneveld wordt op vrijdag 21 mei en zaterdag 22 mei de zesde pop-up boekenmarkt van HuibHistoryBooks gehouden.

 

Het assortiment is aangevuld met honderden nieuwe tweedehands boeken. Ook dit keer gaat het om meer dan 35.000 boeken. Het assortiment bestaat uit onder meer thrillers, romans, theologie, planten en dieren, landen, kunst, sport, kook- en geschiedenisboeken. Ook zijn er meer dan 4000 kinderboeken. Daarnaast liggen er meer dan 2500 boeken over de Tweede Wereldoorlog uit een privéverzameling op de ...

GISTEREN 13|05

HARDERWIJK - Donderdag 20 mei start aannemer GMB Rioleringstechnieken met de renovatie van het transportriool in de Oranjelaan.

 

De Oranjelaan gaat tijdens de uitvoering van de werkzaamheden 8 weken dicht voor het verkeer de stad uit. Omleidingen worden ter plaatse aangegeven.

WOENSDAG 12|05

ROTTERDAM - Sinds maart dit jaar vonden meerdere berovingen plaats in Rotterdam Beverwaard. Afgelopen week escaleerde dit en werd er bij twee berovingen aan de Persoonshaven en de Houdringeweg op klaarlichte dag geschoten. Onderzoek leidde naar drie jongens 15 en 16 jaar uit Rotterdam. Ook werden verschillende wapens in beslag genomen. De politie neemt de zaak hoog op en doet verder onderzoek naar de berovingen. Meerdere aanhoudingen worden niet uitgesloten.


In Beverwaard vonden de afgelopen twee maanden meerdere gewelddadige overvallen plaats. Afgelopen weekend escaleerde dit op de ...

Meer artikelen