Laatste alarmering:
Datum gisteren Tijd 23:06:35 Aanrijding Letsel (fiets) Assendorperstraat Zwolle Prio Eenheid | Politie IJsselland (Persvoorlichter)
vrijdag 19 juli 2019
TOP NIEUWS

VANDAAG 19|07

AMERSFOORT - Vrijdagochtend omstreeks 06.00 uur heeft de politie van Amersfoort de kamp afgesloten nadat er een harde knal is gehoord op De Kamp in Amersfoort bij de kruising met de Oliesteeg.

 

Volgens de politie zou het gaan om zwaar vuurwerk en daarom heeft de politie de omgeving groots afgezet. De voordeur van de lunchroom is flink beschadigd.

 

Inmiddels is de kamp weer vrij, alleen rondom het pand is het nog afgezet.

 

De lunchroom zit naast de juwelier die eerder deze week werd overvallen. De daders werden toen overmeesterd door omstanders.

...

VANDAAG 19|07

WAGENINGEN - Op het Onderlangs in Wageningen is donderdagavond een fietser gewond geraakt nadat hij tegen een tegemoet komende fietser was gereden. Beide fietsers belanden hierbij op de grond.


Eén van de fietsers begon direct te schreeuwen en te schelden. Vervolgens probeerde hij de andere fietser te slaan. Een voorbijganger bood echter hulp, waarna de politie werd gebeld.


Het zicht op het Onderlangs is dusdanig slecht zodat ze elkaar niet zagen. Beide fietsen hadden bovendien geen verlichting op de fiets.

 

Eén van de fietsers is dusdanig gewond geraakt ...

GISTEREN 18|07

BARNEVELD - Op de Scherpenzeelseweg in Barneveld is donderdagavond omstreeks 21:50 uur een fietser aangereden door een auto. Het ongeval gebeurde net voorbij de Brielaerdseweg. Volgens omstanders was de fietser bij een woning uit de uitrit gekomen.

 

De verwondingen zijn dermate ernstig dat ook een traumahelikopter met aan boord een Mobiel Medisch Team is opgeroepen. De exacte toedracht van het ongeval is nog onbekend. De Verkeers Ongevallen Analisten van de politie doen onderzoek.

1/1

GISTEREN 18|07

BARNEVELD - Het weer werkt vandaag prima mee tijdens de start van de Oud Veluwse Markt, in het centrum van Barneveld. Echt oud en orgineel aan deze markt is, dat de kinderen zelf moeten rennen voor een plekje. Er worden dus geen vaste plekken weg gegeven. Zij staan dus vol ongeduld te wachten tot ze om 7.00 uur het terrein op mogen en rennen voor "het beste" plekje.

 

Al bijna 50 jaar lang is Barneveld zes donderdagen in juli en augustus namelijk dé plek om heen te gaan. Hier bruist het dan van de zomerse activiteiten. Oude ambachten, een gezellige kindervlooienmarkt, een ...

1/1

GISTEREN 18|07

BARENDRECHT - Aan de Korte Koedoodsedijk ter hoogte van de kruising met de Essendijk in Barendrecht staan meerdere hooibalen in brand. In de omgeving kan de rook voor overlast zorgen.

 

Bij rookoverlast: sluit deuren en ramen en zet ventilatie uit.

1/1

GISTEREN 18|07

ROTTERDAM - Opvallend gedrag van twee jongens op een scooter was voor de politie gisteravond de aanleiding om de twee aan te spreken. Zij sloegen kort nadat ze door de agenten waren aangesproken op de vlucht. Een van de twee jongens moest nog een straf uitzitten voor witwassen en besloot ervandoor te gaan. Tijdens de vlucht gooide hij ook nog een vuurwapen weg.

 

Twee jongens op een scooter trokken gisteravond rond acht uur op de Rochussenstraat de aandacht van surveillerende agenten. Toen de agenten de jongens aansprak om hun identiteit te controleren, ging de 21-jarige jongen ...

1/1

GISTEREN 18|07

ARNHEM - De politie in Arnhem is op zoek naar de eigenaar van dit roze kinderautootje. Bent u de eigenaar of kent u de eigenaar? Neem dan zo spoedig mogelijk contact op met de politie via telefoonnummer 0900-8844.

 

Referentienummer: 2019318109.

GISTEREN 18|07

LAREN - Een 28-jarige man uit Baarn werd woensdagavond 18 juli op heterdaad aangehouden voor een woninginbraak op de Drift in Laren.


De bewoonster van de woning was net rond 23.00 uur thuis gekomen, toen ze in haar woning gestommel hoorde en zag dat er spullen verschoven waren. Direct belde ze de politie en verliet de woning. Agenten waren snel ter plaatse en gingen de woning binnen waar ze de inbreker al snel vonden. Hij droeg een soort van bivakmuts en probeerde met een grote tas met gestolen spullen de woning uit te vluchten. Agenten gebruikten pepperspray om hem aan te houden. Toch ...

GISTEREN 18|07

SPIJKENISSE - Donderdagochtend is een man overleden op het terrein van het politiebureau in Spijkenisse. Ambulance- en politiepersoneel hebben geprobeerd de man te reanimeren, helaas mocht dit niet meer baten.


Rond 03.00 uur belden buurtbewoners de politie in Hellevoetsluis, omdat een man op straat doorlopend om hulp schreeuwde. Agenten kwamen ter plaatse en troffen de man aan. Hij is meegenomen naar het bureau in Spijkenisse, waar hij kort na aankomst overleed. Op dit moment doet de Rijksrecherche onderzoek.

Meer artikelen