Laatste alarmering:
Datum gisteren Tijd 17:20:02 Bon-02 Stank/hind. Lucht (gaslucht) Deltion College Mozartlaan Zwolle 041631 Prio Middel Eenheid | Brandweer Zwolle (Noord) (Blusploeg 1)
donderdag 24 september 2020
1/1
TOP NIEUWS

GISTEREN 23|09

ARNHEM - Bij een winkelcentrum aan de Oostburgwal in Arnhem-Zuid zijn woensdagmiddag 23 september schoten gelost. Daarbij zijn vermoedelijk twee gewonden gevallen. De hulpdiensten zijn ter plaatse en boven het winkelcentrum hangt een politiehelikopter. De politie is op zoek naar drie verdachten.


De melding over het schietincident in de wijk De Laar kwam om 17.37 uur binnen bij de politie. De politie en ambulance gingen daarop richting het winkelcentrum. Over de toestand van de twee gewonden is nog niets bekend.


Het is nog onduidelijk wat er precies is voorgevallen. Na het incident renden ...

1/1

GISTEREN 23|09

ARNHEM - In de nacht van dinsdag op woensdag 23 september, omstreeks 04.45 uur, heeft er een inbraak plaats gevonden in winkelcentrum Kronenburg bij het filliaal van de Douglas.

 

De politie is dringend op zoek naar getuigen. Heeft u vannacht iets gezien wat zou kunnen helpen om deze zaak op te lossen, neem dan direct contact op via telefoonnummer 0900-8844. Bent u woonachtig rondom het winkelcentrum Kronenburg en heeft u een camera hangen, neem dan ook contact op.

1/1

GISTEREN 23|09

AMSTERDAM - Een in Hoorn gestolen Range Rover werd dinsdagavond klemgereden nabij het Bos en Lommerplein. Opvallend was dat de drie inzittenden die daarbij werden aangehouden slechts 16 jaar oud waren. Zij zijn naar een cellencomplex overgebracht en ingesloten. De ouders van de verdachten zijn in kennis gesteld van de aanhouding. De auto is in beslag genomen en zal terug gegeven gaan worden aan de eigenaar. De recherche heeft de zaak in onderzoek.


Aanleiding
Een in Hoorn gestolen Range Rover werd dinsdagavond klemgereden nabij het Bos en Lommerplein. Opvallend was dat de drie inzittenden ...

GISTEREN 23|09

LUNTEREN - Op de Westzoom met de Klomperweg in Lunteren is woensdagmiddag rond 16:15 uur een ongeval gebeurd. Twee auto's kwamen in botsing op de kruising door een voorrangsfout.

 

In elk geval raakte een persoon een vrouw gewond. De brandweer moest er aan te pas komen om haar te bevrijden. Afgelopen zondag ging het op de kruising ook al mis toen een bestuurder van een Kreidler in de zijkant van een auto botste. De kruising is door het ongeval volledig afgesloten. Beide auto's moeten afgesleept worden door een bergingsbedrijf. De westzoom blijft voorlopig dicht vanwege ...

1/1

GISTEREN 23|09

EMMEN - Yasmin Meijer is vanaf dinsdagmiddag 22 september 2020 omstreeks 12.45 uur vermist en voor het laatst gezien in Emmen.

 

Haar signalement is:
- Lengte: 1.68
- Postuur: Normaal
- Leeftijd: 15
- Huidskleur: Licht getint
- Haarkleur: Donker bruin
- Haardracht: Krullend (licht kroezend) lang haar, soms in staart
- Ogen: Bruin
- Tatoeages: Nee

 

Ze droeg deze dag de volgende kleding:
- spijkerbroek lichtblauw
- spijkerjasje met grijze stoffen mouwen
- droeg "Nike" schoenen met een rood blauw "Nike" teken

 

Wie heeft Yasmin gezien of weet waar ze is, neemt u dan alstublieft ...

GISTEREN 23|09

EDE - Woensdagmiddag 23 september rond 12.45 uur heeft een aanrijding plaatsgevonden tussen een fietser en vrachtwagen op de kruising van de Lunterseweg met de Stakenberg in Ede.

 

De fietser is bij de aanrijding gewond geraakt en is na behandeld in een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. In eerste instantie sprak de politie over een voetganger, uiteindelijk bleek het te gaan om een fietser.

GISTEREN 23|09

AMERSFOORT - Woensdagmorgen 23 september rond 11.50 uur heeft een ongeval plaatsgevonden aan de Leusderweg in Amersfoort.

 

Een automobilist wilde een parkeerhaven uitrijden. Toen hij zijn auto 180 graden wilde draaien op de weg, kon een bestelbus deze niet meer ontwijken en knalde vol op de auto.

 

De schade aan beide voertuigen is flink, maar gelukkig raakte niemand gewond.

GISTEREN 23|09

AMSTERDAM - Een minderjarige jongen is op dinsdag 22 september rond 16.20 uur slachtoffer geworden van een straatroof. De politie is op zoek naar getuigen.

 

Het slachtoffer liep samen met zijn vrienden van school naar huis langs het Rembrandtpark op de Orteliuskade. Vanuit het Rembrandtpark komt er dan een jongen op hem afrennen die hem vastgrijpt. De jongen is in het gezelschap van een andere jongen en zij bedreigen het slachtoffer. Onder bedreiging geeft het slachtoffer zijn telefoon en koptelefoon af. Het slachtoffer geeft hier gehoor aan en de verdachten vluchtten ...

GISTEREN 23|09

HOEVELAKEN - Voor het steekincident in de nacht van 7 op 8 augustus heeft de politie op 22 september een derde verdachte aangehouden. Het gaat om een 17-jarige jongen uit Amersfoort. Op 21 september hield de politie nog twee verdachten aan.

 

Het incident kreeg aandacht in het landelijke opsporingsprogramma Opsporing Verzocht, dit leverde meerdere tips op. Vanavond vraagt het Utrechtse opsporingsprogramma Bureau Hengeveld aandacht voor deze zaak. Het onderzoek naar het geweldsincident waarbij een 18-jarige jongen gewond raakte loopt door. De politie onderzoekt de betrokkenheid van ...

Meer artikelen