Laatste alarmering:
Datum gisteren Tijd 14:27:42 Bon-06 Liftopsluiting Woonboulevard Zwolle Grote Voort Zwolle 041631 Prio Middel Eenheid | Brandweer Zwolle (Noord) (Blusploeg 1)
donderdag 05 augustus 2021
TOP NIEUWS

GISTEREN 04|08

EDE - Woensdagavond 4 augustus om 22.05 uur heeft een aanrijding plaatsgevonden op het treinstation Ede Wageningen aan de Stationsplein in Ede. Meerdere hulpdiensten kwamen naar het incident waaronder een traumahelikopter. Voor de ingang van het station waren meerdere hulpdiensten te zien.

 

Volgens de NS rijden er tussen Barneveld Zuid en Ede-Wageningen geen treinen door een aanrijding. De traumahelikopter landde in de buurt van de Dr. W. Dreeslaan. Eén persoon is gewond geraakt, ze is behandeld door het ambulancepersoneel en werd met spoed overgebracht naar het ziekenhuis.

...

GISTEREN 04|08

HOOGLAND - Woensdagavond 4 augustus omstreeks 21.25 uur heeft een ongeval plaatsgevonden op de Bunschoterstraat - N199 in Hoogland. Een bestelwagen van een beveiligingsbedrijf is achterop zijn voorganger gebotst. De inzittenden zijn behandeld in een ambulance maar niemand hoefde mee naar het ziekenhuis.

 

Volgens getuigen stond de bestuurder van de personenauto stil om een foto van de ondergaande zon te maken. Een berger is gekomen om de wagens af te slepen.

GISTEREN 04|08

EDE - Woensdagavond 4 augustus tegen 19.30 uur heeft een ongeval plaatsgevonden op de rotonde Veenderweg met de Klaphekweg in Ede. Een moeder met twee kinderen op een e-bike moest hard in de remmen voor mogelijk een auto. Door de remactie was een kind van de e-bike gevallen. Het kind is gewond geraakt en gecontroleerd door het ambulancepersoneel.

 

Hoe het ongeval exact heeft kunnen gebeuren, is niet bekend. Gedurende het ongeval was tijdelijk een deel van de rotonde afgesloten. Uiteindelijk hoefde er niemand naar het ziekenhuis toe. 

GISTEREN 04|08

UGCHELEN - Een camperbus is woensdagavond 4 augustus in brand gevlogen tijdens het tanken bij BP tankstation langs de A1 in Ugchelen. De brandweer werd volgens 112 Alarmeringen Apeldoorn om 19:06 uur gestuurd naar De Hucht.

 

De eigenaar van de camper stond te tanken toen ineens de vlammen onder de motorkap vandaan sloegen. Hij bedacht zich geen moment en heeft de bus bij het tankstation vandaan gereden. Hij heeft daarna een brandblusser gepakt en is begonnen met blussen. Alle inzittenden, waaronder een hond, konden op tijd het voertuig verlaten. Bij aankomst van de brandweer was het ...

GISTEREN 04|08

AMSTERDAM - Woensdagmiddag 4 augustus tegen 16.10 uur heeft een steekincident plaatsgevonden na een ruzie op de Kruitberghof in Amsterdam.

 

Door het steekincident is een persoon gewond geraakt aan zijn arm, hij is behandeld door het ambulancepersoneel en is overgebracht naar het ziekenhuis. De politie heeft het gebied rondom het incident afgezet voor onderzoek. De verdachte is gevlucht in een zwarte golf. Meerdere eenheden zijn nog op zoek naar de verdachte.

1/1

GISTEREN 04|08

AMSTERDAM - Op dinsdagavond 3 augustus komen er twee soortgelijke meldingen binnen: er wordt een man met een vuurwapen gezien op een balkon. In beide gevallen blijkt het om een airsoftwapen te gaan, dat in beslag is genomen.

 

Rond 18.00 uur krijgt de politie een melding dat een man op een balkon in de Eerste Helmersstraat met een vuurwapen staat. Agenten en hondengeleiders komen ter plekke en zien de man met het vuurwapen ook. Er wordt opgeschaald en de hulp van een arrestatieteam wordt ingeroepen. Terwijl de agenten in afwachting zijn van het arrestatieteam, loopt de man naar ...

GISTEREN 04|08

EMMEN - Op woensdag 4 augustus waren de hulpdiensten massaal aanwezig op de Hesselterbrink in Emmen. Het betrof een incident bij een woning. Wat er precies is gebeurt, is niet bekend.

 

Ook een Mobiel Medisch Team (MMT) was aanwezig met een traumahelikopter.

DINSDAG 03|08

APELDOORN - De politie heeft dinsdag 3 augustus een 45-jarige man uit Apeldoorn aangehouden. Hij wordt ervan verdacht op meerdere locaties in woonwijk De Maten zijn geslachtsdeel te hebben getoond aan kinderen.


De afgelopen tijd kwamen bij de politie meerdere meldingen hierover binnen. Daarop is de politie een onderzoek gestart. Dit heeft ertoe geleid dat de verdachte vandaag kon worden aangehouden. De man wordt verhoord.

 

De incidenten zorgden de afgelopen tijd voor onrust in de wijk. Beelden van mogelijke verdachten werden ook veelvuldig gedeeld in Whatsapp groepen en op ...

ZONDAG 01|08

AMSTERDAM - In de vroege ochtenduren van zondag 1 augustus 2021 is in een bedrijfspand aan de Stekkenbergweg in Amsterdam Zuidoost een 35-jarige man uit Amsterdam neergeschoten. Het slachtoffer is met spoed en in kritieke toestand overgebracht naar het ziekenhuis. De recherche is een uitgebreid onderzoek gestart en is dringend op zoek naar beeldmateriaal en getuigen.


Getuigenoproep

In het pand aan de Stekkenbergweg was op het moment dat er werd geschoten, even voor 6 uur, een feest bezig. Om die reden doet de politie een dringend beroep aan getuigen met wie nog niet is gesproken om ...

Meer artikelen