Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 14:23:52 Aanrijding Letsel Willemskade Emmastraat Zwolle Prio Eenheid | Politie IJsselland (Persvoorlichter)
maandag 23 september 2019
TOP NIEUWS

VANDAAG 23|09

APELDOORN - De politie is op zoek naar een automobilist die betrokken zou zijn geweest bij een aanrijding op de Marchantstraat in Apeldoorn. Bij het ongeval raakte niemand gewond.

 

Het ongeval gebeurde rond 17.25 uur. De melder gaf in eerste instantie in shock de Aluminiumweg hulpdiensten kwamen met spoed ter plaatse maar na korte tijd zoeken bleek de aanrijding op de Marchantstraat te wezen. De ambulancedienst heeft de inzittenden van de voertuigen gecontroleerd. In een van de voertuigen zaten drie kinderen, onder wie een baby. Zij zijn gecontroleerd door het ambulancepersoneel maar ...

1/1

VANDAAG 23|09

EDE - Wie de diagnose kaker krijgt, kan overspoeld raken door gevoelens van angst en onzekerheid. Hoe verwerk je de diagnose, wat staat je te wachten en hoe ga je om met de gevolgen van de behandelingen? Contact met een buddy kan dan heel waardevol zijn. Saïda Ahdour is zo’n buddy. Zij kreeg de diagnose borstkanker, onderging de behandelingen, heeft de ziekte inmiddels verwerkt en helpt nu anderen uit eigen ervaring. 

 

Een ervaringsdeskundige die dezelfde diagnose kreeg, iemand die je beter begrijpt dan wie ook, iemand met wie je even samen een kopje thee kunt drinken, aan wie ...

1/1

VANDAAG 23|09

NIJKERK - Een vrachtwagen heeft maandag 23 september op de Barneveldseweg in Nijkerk bij de spoorwegovergang de slagboom kapot gereden. De treinen rijden daarom met aangepaste snelheid langs de overweg.

 

Monteurs zijn ter plaatse om de slagboom te herstellen.

VANDAAG 23|09

EDE - Op de kruising van de Rembrandtlaan en de Jan Th. Tooroplaan in Ede heeft maandag 23 september rond 17:10 uur een aanrijding tussen een fietser en een lijnbus plaatsgevonden.

 

De fietser is ter plaatse door het ambulancepersoneel nagekeken maar hoefde niet naar het ziekenhuis vervoerd te worden. Hoe de aanrijding kon gebeuren is niet bekend.

1/1

VANDAAG 23|09

VOORTHUIZEN - Elke derde zaterdag in september verandert het dorp Voorthuizen in een "bloemig" strijdtoneel voor prachtig uitgedoste corsowagens, allemaal door mensenhanden gemaakt. Het algemeen thema is dit jaar "Nederlands Trots".

 

Zaterdag maakte de kleurrijke corsowagens zowel 's middags als 's avonds een rondgang door het dorp. Online Barneveld was er bij en maakte onderstaande beelden.

1/1

VANDAAG 23|09

ARNHEM - De politie heeft maandag 23 september een fietsendief aangehouden op het Velperplein in Arnhem met onderstaande gestolen fiets. Graag wil de politie weten van wie deze fiets is.

 

Is deze fiets van jou of herken je de fiets? Bel dan met de politie via telefoonnummer 0900-8844 voor het doen van aangifte.

VANDAAG 23|09

EEMNES - Op een boerenerf in Eemnes heeft maandag 23 september een ongeval plaats gevonden. Rond het middaguur viel een vrouw van een paard aan de Wakkerendijk. 

 

Hulpdiensten waren snel ter plaatse waaronder de traumaheli uit Amsterdam. Wat er precies is gebeurd is onduidelijk. De vrouw is gestabiliseerd en met spoed per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd, de trauma-arts ging mee.

VANDAAG 23|09

AMERSFOORT - De afgelopen week zijn er 7 woninginbraken opgenomen in Amersfoort waaronder 2 pogingen. De inbraken vonden vooral in de nachtelijke uren plaats. De meest gebruikte werkwijze was het openbreken van een raam of het ingooien van een ruit.

 

Op dinsdag 17 september zijn er 2 woninginbrekers op heterdaad aangehouden. Omstreeks 10.40 uur die dag kwam er een melding van een alerte buurtbewoner dat er mogelijk ingebroken werd in een woning aan de Ds. Posthumus Meijjesweg in Hoogland. De politie was snel ter plaatse en na een korte achtervolging te voet konden de 2 verdachten ...

ZATERDAG 21|09

ROTTERDAM - Even voor drie uur 's middags pleegden twee mannen een overval op een woning aan het Schoonveld in Rotterdam. De bewoonster, die de mannen overliep, is door de mannen vastgebonden. De politie is op zoek naar getuigen.


Toen de vrouw 's middags thuis kwam, trof zij de deur open. Binnen waren twee mannen die zochten naar waardevolle spullen in haar huis. De mannen bonden de vrouw vast en gingen er met diverse spullen vandoor.

 

Omdat de mannen hun daad op klaarlichte dag pleegden, hoopt de politie op veel getuigen. Het gaat om twee mannen tussen de 18 en 27 jaar. Beiden ...

Meer artikelen