Laatste alarmering:
Datum gisteren Tijd 22:31:23 Bon-08 Br Gerucht Uwv Zwolle Koggelaan Zwolle 041630 Prio Middel Eenheid | Brandweer Zwolle (Hoofdpost) (Bevelvoerder)...
zondag 28 februari 2021
TOP NIEUWS

GISTEREN 27|02

LEUSDEN - Zaterdagavond 27 februari is mogelijk een persoon te water geraakt aan de Kooikersgracht in Leusden. Meerdere brandweerkorpsen werden opgeroepen waaronder een duikteam.

 

Na een flinke zoektocht door de hulpverleners is er uiteindelijk is er een scooter in het water aangetroffen. Er werden geen personen in het water aangetroffen.

GISTEREN 27|02

BARNEVELD - Zaterdagavond rond 20.00 uur heeft eenzijdig ongeval plaatsgevonden aan de Wesselseweg in Barneveld. Een bestelbus door nog onbekende oorzaak van de weg geraakt en in de sloot terecht gekomen.

 

Behalve een ambulance werd ook de brandweer opgeroepen. De bestuurder van de bus was bij aankomst van de hulpdiensten niet meer aanwezig. Omstanders hebben de bestuurder te pakken gekregen en overgedragen aan de politie. De man bleek gedronken te hebben en is aangehouden door de agenten. Door het ongeval was de Wesselseweg afgesloten voor verkeer tussen Barnseweg en Hanzeweg. ...

GISTEREN 27|02

VEENENDAAL- Zaterdagavond rond 18.00 uur heeft een ongeval plaatsgevonden op de Zandstraat in Veenendaal. Een kind is door een auto aangereden op een oversteekplaats.

 

Het slachtoffer is met spoed in een ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. De politie doet onderzoek naar het ongeval.

GISTEREN 27|02

AMERSFOORT - Zaterdagmiddag omstreeks 17:45 uur kreeg de brandweer een melding van een brand aan de Fuchsiastraat in Amersfoort. De tankautospuit van de brandweer is opgeroepen naar het incident. Het betrof een scooter brand in de achtertuin van een woning.

Een oplettende buurman zag de brand probeerde het vuur te doven met emmers water. Echter werd niet voorkomen dat de scooter volledig uitbrandde.

GISTEREN 27|02

BARNEVELD - Op de Wattstraat in Barneveld is zaterdagmiddag rond 16:45 uur een eenzijdig ongeval gebeurd. Een fietser knalde achterop een geparkeerde trailer en raakte flink gewond.

 

De man is door de ambulancemedewerkers ter plaatse behandeld en daarna naar het ziekenhuis gebracht.

GISTEREN 27|02

BARNEVELD - Op de kruising Brummelkamperweg met de Hortensiastraat in Barneveld zijn zaterdagmiddag rond 15:20 uur twee auto's op elkaar gebotst.

 

Een vrouw had nekklachten na de aanrijding en is nagekeken door het ambulancepersoneel. Gelukkig viel het mee en niemand is naar het ziekenhuis vervoerd. De schade aan de auto's is groot.

GISTEREN 27|02

LAAG KEPPEL - Op de N317 - Rijksweg bij Laag Keppel is zaterdagmiddag 27 februari een motorrijdster van de weg geraakt en in een sloot beland.

 

De motorijdster werd in een weiland naast de weg behandeld door het ambulancepersoneel. Daarvoor moest een stuk prikkeldraad verwijderd worden om bij het slachtoffer te komen. Het overige verkeer ondervond weinig hinder van het ongeval. De vrouw is per ambulance naar het ziekenhuis in Doetinchem vervoerd.

VRIJDAG 26|02

NIJKERK - Ook ondernemers en zzp-ers komen vanaf 1 januari 2021 in aanmerking voor gratis schuldhulpverlening. De gemeente Nijkerk schakelt hiervoor Menzing & Partners en het Instituut Midden en Kleinbedrijf (IMK) in. Beiden partijen hebben de noodzakelijke expertise en certifi cering om ondernemers en zzp-ers te helpen.

 

Wethouder Mariƫlle Broekman roept ondernemers met (dreigende) schulden op om van de regeling gebruik te maken: "Ik weet dat ondernemers en zzp-ers graag hun eigen problemen oplossen. Maar schulden hebben de vervelende eigenschap buiten de eigen invloed om ...

VRIJDAG 26|02

AMSTERDAM - In het onderzoek naar de vondst van een baby in een ondergrondse container afgelopen zondag zijn twee minderjarigen van 17 jaar uit Amsterdam door de politie aangehouden. De twee hebben verklaard de ouders van de baby te zijn.

 

Beide verdachten zijn op woensdag 24 februari aangehouden en zaten tot vandaag in beperkingen. Gezien hun leeftijd zal het OM terughoudend zijn in het verstrekken van informatie over het onderzoek. De moeder van het minderjarige meisje, de oma van de baby, werd ook aangehouden. Ze is gisteren door de officier van justitie heengezonden en haar ...

Meer artikelen