Laatste alarmering:
Datum gisteren Tijd 17:49:04 Hv Voertuig Letsel Oldeneelallee Zwolle Prio Hoog Eenheid | Politie IJsselland (Persvoorlichter)
zaterdag 19 januari 2019

DINSDAG 24|04

Stroop je mouwen op en help mee met de Collecte Rode Kruis Zwolle

REGIO - Het Rode Kruis helpt mensen in nood. Dat doen wij om de hoek – en ver weg. Dat doen wij vanuit ons hart en met de mouwen opgestroopt. Om onze activiteiten uit te kunnen voeren hebben wij (financiële) middelen nodig. Daarom wordt jaarlijks de collecte georganiseerd. Van de opbrengst van de collecte voeren wij activiteiten uit in Zwolle. Om deze collecte op te zetten en uit te voeren, zijn wij op zoek naar wijkcoördinatoren en collectanten.

 

Dankzij de inzet van duizenden vrijwilligers voor het Rode Kruis is het mogelijk om directe hulp te geven aan mensen die dat hard nodig hebben. Om deze activiteiten met volle inzet te kunnen blijven voortzetten is de opbrengst van de collecte erg belangrijk. De opbrengst komt namelijk 100% ten goede aan het werk van Rode Kruis afdeling Zwolle. Bijvoorbeeld aan de jeugd EHBO-opleiding en de Jeugdvakantieweek die het Rode Kruis Zwolle organiseert om kinderen die eigenlijk nooit op vakantie kunnen gaan een leuke week te bezorgen. Wil je helpen met de collecte voor het Rode Kruis Zwolle, meld je dan aan door een e-mail te sturen naar sjondeboer@home.nl. De wijkcoördinator organiseert de collecte voor het Rode Kruis in de wijk waar hij/zij woont. Namens het Rode Kruis Zwolle alvast dank voor je inzet en betrokkenheid!

Auteur: Rode Kruis Zwolle
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Headlines