Laatste alarmering:
Datum gisteren Tijd 17:49:04 Hv Voertuig Letsel Oldeneelallee Zwolle Prio Hoog Eenheid | Politie IJsselland (Persvoorlichter)
zaterdag 19 januari 2019

WOENSDAG 23|05

Jongetjes tot onzedelijke handelingen gedwongen in Azaleapark Zwolle

Rechercheurs hebben sporen veiliggesteld, onder andere met een speurhond

ZWOLLE - In de afgelopen maand zijn twee jongetjes in de basisschoolleeftijd gedwongen tot onzedelijke handelingen. Dat gebeurde allebei de keren in het Azaleapark in Zwolle. De jongetjes spreken allebei over een jongen als dader.


De politie is meteen een onderzoek gestart. Rechercheurs hebben sporen veiliggesteld, onder andere met een speurhond. De jongetjes zijn verhoord door gespecialiseerde zeden-rechercheurs. Op dit moment is het nog te vroeg om te kunnen bepalen of er een verband is tussen beide incidenten. We hebben wel de hoogste prioriteit gegeven om de dader of daders zo snel mogelijk op te sporen. In het park wordt al enige tijd extra gesurveilleerd. We vragen iedereen om waakzaam en alert te zijn. Zie je iets verdachts? Bel 112!


De politie is op zoek naar informatie. Heb je vrijdagmiddag 18 mei tussen 15.00 en 16.00 uur iets opvallends gezien in of rond het Azaleapark? Volgens het slachtoffer is de dader die vrijdag via de Assendorperstraat in de richting van het centrum weggelopen. Daarnaast wil de politie graag meer informatie over het eerste incident. Heb je op maandag16 april in de middag iets gezien wat hiermee te maken kan hebben gehad?


Het kan ook zijn dat je op 16 april of 18 mei in de omgeving van het Azaleapark beelden hebt gemaakt. Neem dan contact met de politie op via 0900-8844.

Foto's
1/1
Locatie

Headlines