Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 06:40:42 Hv Voertuig Letsel Thorbeckelaan Zwolle Prio Hoog Eenheid | Politie IJsselland (Persvoorlichter)
woensdag 19 december 2018

VRIJDAG 21|09

Politie waarschuwt voor oplichter van lokale ondernemers

De man gebruikt als smoes dat er een groot feest gegeven gaat worden en wekt de indruk dat hij een grote bestelling gaat plaatsen bij de ondernemers

REGIO - De afgelopen weken heeft de politie meerdere meldingen gekregen dat lokale ondernemers waren opgelicht door een man. Deze oplichtingen werden door de hele regio gepleegd!

 

De bedrijven werden benaderd door een man en die man een behoorlijke bestelling plaatste. Hij gebruikt dan als smoes dat er een groot feest gegeven gaat worden en wekt de indruk dat hij een grote bestelling gaat plaatsen bij de ondernemers. Vervolgens vraagt deze man of de ondernemer ook het evenement/feest wilt sponsoren voor een bedrag. De man wil dit bedrag graag contant ontvangen en schrijft zelfs een kwitantie uit als er betaald is.


Inmiddels heeft al meerdere aangifte opgenomen van ondernemers die zijn opgelicht door deze man. De recherche doet op dit moment onderzoek naar deze aangiftes.


We willen u waarschuwen voor deze oplichtingspraktijken! Wordt u benaderd door deze persoon? Vraag altijd door en vraag om aanbetaling en garanties. Mocht u het niet vertrouwen ga dan niet in zee met deze persoon en maak altijd een melding bij de politie. Mocht u ook zijn benaderd door deze man en opgelicht zijn maar nog geen aangifte hebben gedaan dan hoort de politie dit uiteraard ook graag!

Foto's
1/1
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Headlines