Laatste alarmering:
Datum gisteren Tijd 17:49:04 Hv Voertuig Letsel Oldeneelallee Zwolle Prio Hoog Eenheid | Politie IJsselland (Persvoorlichter)
zaterdag 19 januari 2019

DONDERDAG 25|10

Politie zoekt getuigen van beroving bij geldautomaat

De man kwam steeds dichter bij de vrouw staan en vroeg haar wat

ZWOLLE - Op woensdagochtend om ongeveer 10.10 uur in de ochtend beroofde een nog onbekend gebleven man een vrouw van het geld dat zij zojuist had gepind bij een geldautomaat aan de Melkmarkt in Zwolle.

 

De man kwam steeds dichter bij de vrouw staan en vroeg haar wat. Vlak daarna greep hij een gedeelte van het geld uit de handen van de vrouw. Vervolgens ging hij er op de fiets vandoor in de richting van de Melkmarktstraat.

 

Signalement
De overvaller had het volgende signalement:
Donker getinte huid, donkerbruin rasta haar, lengte ca. 1.75 meter lang, slank postuur en tussen de 35 en 45 jaar oud. De man droeg een groen t-shirt en een donkerbruine broek en crocks met een camouflageprint.

 

Getuigenoproep
De politie is op zoek naar getuigen van dit voorval. Heeft u iets gezien in de omgeving van de Melkmarkt op het genoemde tijdstip of was u getuige van deze beroving? Neemt u dan contact op met de politie via telefoonnummer 0900-8844. U kunt ook anoniem een melding doen via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Headlines