Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 16:50:19 Bon-inci-01 Oms Br Buisman Warehousing Oms 700225 Mindenstraat Zwolle 041630 Prio Hoog Eenheid | Brandweer Zwolle (Hoofdpost) (Bevelvoerder)...
zondag 20 januari 2019

DONDERDAG 08|11

Onderzoek na ongeregeldheden kermis afgerond

Er zouden vernielingen zijn gepleegd, met vuurwerk zijn gegooid en meisjes zijn lastiggevallen

BUSSUM - Vrijdagavond 28 september zorgde een grote groep jongeren voor onrust tijdens de kermis in Bussum. Er zouden vernielingen zijn gepleegd, met vuurwerk zijn gegooid en meisjes zijn lastiggevallen. Het onderzoek naar deze incidenten is afgerond.

 

Uiteindelijk zijn er twee aangiften gedaan. Eén van vernieling en eén aangifte van mishandeling. Begin oktober hebben wij een getuigenoproep gedaan en gevraagd om camerabeelden. Het onderzoek heeft niet geleid tot het aanhouden van een verdachte. Uit het onderzoek naar het lastigvallen van de meisjes zijn geen strafbare feiten naar voren gekomen.

 

Maatregelen voor een toekomstig evenement
Het is aan de gemeente als vergunningverlener om te bepalen welke specifieke voorwaarden zij stelt aan een vergunning. De politie adviseert de gemeente op basis van informatie die op dat moment voorhanden is. De informatie uit het onderzoek wordt meegenomen in de voorbereiding van toekomstige evenementen.

Foto's
1/1
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Headlines