Laatste alarmering:
Datum gisteren Tijd 17:49:04 Hv Voertuig Letsel Oldeneelallee Zwolle Prio Hoog Eenheid | Politie IJsselland (Persvoorlichter)
zaterdag 19 januari 2019

VRIJDAG 09|11

Twee steiger dieven op heterdaad betrapt op industrieterrein in Ommen

De aangehouden personen zijn een 59-jarige man uit Amersfoort en een 41-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats

OMMEN - Twee dieven zijn vrijdagavond betrapt bij een diefstal op industrieterrein de Strangen in Ommen. De politie kreeg rond kwart over negen 's avonds de melding binnen en rukte groots uit. Agenten uit de omgeving spoedde zich naar het industrieterrein en onder meer twee honden wagens kwamen naar de Veldkampweg. Eén van de honden is even uit de auto geweest maar is verder voor zover bij ons bekend niet ingezet.

 

Het duo werd betrapt tijdens de diefstal van steigermateriaal. In eider geval één van de dieven zou op het dak van het bedrijfsverzamelgebouw naast het Tinq tankstation bij Autobedrijf Dunnenwind hebben gelopen. De politie heeft met behulp van een ladder van de brandweer op dit dak onderzoek gedaan. Hier zou een voetafdruk zijn aangetroffen die overeenkwam met een van de verdachten. Woordvoerster Nanda Kappers van de politie kan dit op het moment nog niet bevestigen.

 

De aangehouden personen zijn een 59-jarige man uit Amersfoort en een 41-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats.

Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Headlines