Laatste alarmering:
Datum gisteren Tijd 21:03:38 Bon-02 Br Woning Anjerweg Zwolle 041631 Prio Hoog Eenheid | Brandweer Zwolle (Noord) (Bevelvoerder)
donderdag 27 juni 2019

ZONDAG 30|12

87-jarige vrouw overlijdt na frontale aanrijding op de Ordelseweg in Zwolle

Door nog onbekende oorzaak raakte de auto van de man uit Zuid-Afrika op de weghelft van het tegemoetkomende verkeer

ZWOLLE - Op zondag 30 december vond er een frontale aanrijding plaats op de Ordelseweg. Hierbij kwam een 87-jarige vrouw uit Zwolle om het leven.

 

Een 87-jarige man uit Zwolle reed over de Ordelseweg in de richting van Hasselt. Bij hem in de auto zat de 87-jarige vrouw uit Zwolle. Uit de tegenovergestelde richting kwam een auto, bestuurd door een 53-jarige man uit Zuid-Afrika. Bij hem in de auto zaten twee vrouwen.

 

Door nog onbekende oorzaak raakte de auto van de man uit Zuid-Afrika op de weghelft van het tegemoetkomende verkeer en kwam hierdoor frontaal in botsing met de auto van de Zwollenaar. De 87-jarige man uit Zwolle en een van de vrouwen uit de andere auto, een 50-jarige vrouw uit Zuid Afrika raakten gewond bij het ongeval. De 50-jarige vrouw werd door een ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

 

De politie hield de 53-jarige man uit Zuid-Afrika aan en de afdeling verkeersongevallenanalyse van de politie onderzoekt de toedracht van het ongeval.

Foto's
1/1
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Headlines