Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 14:23:52 Aanrijding Letsel Willemskade Emmastraat Zwolle Prio Eenheid | Politie IJsselland (Persvoorlichter)
maandag 23 september 2019

MAANDAG 20|05

Verdachten aangehouden na korte achtervolging door Stadshagen

De verdachten, één uit Zwolle en twee zonder vaste woon of verblijfplaats, zijn overgebracht naar het cellencomplex voor verder onderzoek

ZWOLLE - Afgelopen nacht zijn er drie verdachten aangehouden in verband met poging diefstal van een personenauto in Stadshagen. Naar aanleiding van verdacht gedrag bij een personenauto belde een getuige met 112. Door snel en goed optreden van de melder konden agenten naar de juiste locatie rijden.

 

Aanrijdend werd duidelijk dat de verdachten wegreden in een personenauto. Op het moment dat agenten de personenauto tegen kwamen, ging deze er vandoor. Na een korte achtervolging kwam de personenauto tot stilstand waarna de politie drie verdachten konden aanhouden.

 

De verdachten, één uit Zwolle en twee zonder vaste woon of verblijfplaats, zijn overgebracht naar het cellencomplex voor verder onderzoek. Na de aanhouding werden er diverse inbrekersgereedschappen aangetroffen.

 

Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Headlines