Laatste alarmering:
Datum gisteren Tijd 22:08:33 Bon-06 Br Container Wade Zwolle 041631 Prio Middel Eenheid | Brandweer Zwolle (Noord) (Blusploeg 1)
dinsdag 02 juni 2020

WOENSDAG 22|05

Politie stopt met onderzoek explosies Hanselaarmate

De beloning voor de gouden tip blijft van kracht

ZWOLLE - Op dinsdag 26 februari werden buurtbewoners opgeschrikt door twee explosies in de Hanselaarmate. Vermoedelijk is er een verband tussen de explosies en het ophangen van een granaat bij een horecagelegenheid aan de Voorstraat op 10 oktober 2018. Een Team Grootschalige Opsporing (TGO) heeft de afgelopen maanden haar uiterste best gedaan om te achterhalen wie voor deze incidenten verantwoordelijk is of zijn. Dat heeft helaas niet tot een verdachte of verdachten geleid. Op dit moment zijn er geen aanknopingspunten waarmee we dit onderzoek kunnen voortzetten.


De afgelopen maanden heeft het onderzoeksteam forensisch onderzoek gedaan, getuigen, tipgevers en betrokkenen gehoord en camerabeelden veiliggesteld en bekeken. We hebben meerdere keren de hulp van het publiek ingeroepen en er is zelfs een beloning van € 10.000 uitgeloofd voor de gouden tip die leidt tot de oplossing van (in ieder geval) de explosies bij de woning aan de Hanselaarmate. Er is uitgebreid onderzoek gedaan. Dat onderzoek heeft informatie opgeleverd, maar dat heeft niet geleid tot het oplossen van deze zaak. Met de informatie die we nu hebben kunnen we niet verder met het onderzoek.

 

Gouden tip
Uiteraard hoopt de politie dat cruciale informatie alsnog wordt gedeeld. De beloning voor de gouden tip blijft van kracht. Heeft u een tip? Tipgevers kunnen vertrouwelijk hun informatie delen via het Team Criminele Inlichtingen op telefoonnummer 079-3458 999.

Foto's
1/1
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines