Laatste alarmering:
Datum gisteren Tijd 15:59:37 Aanrijding Letsel Hortensiastraat Deventerstraatweg Zwolle Prio Eenheid | Politie IJsselland (Persvoorlichter)
maandag 13 juli 2020

ZATERDAG 01|06

Man geeft bestuurster vuistslag na aanrijden hondje

Omdat het hondje niet was aangelijnd rende deze de weg over en kwam hierbij onder/tegen de auto van de bestuurster aan

ZWOLLE - Zaterdagmiddag heeft er een verkeersconflict plaatsgevonden op de Hanekamp in Zwolle.Een bestuurster van een auto reed over de Wipstrikkerallee en wilde rechtsaf de Hanekamp in rijden. Zij zag een man samen met een meisje en een klein bruin hondje (vermoedelijk een poedel) lopen richting de voetgangers over steek plaats. De bestuurster dacht hier nog voor langs te kunnen rijden ook omdat er nog een middengeleider in de weg aanwezig is. Omdat het hondje niet was aangelijnd rende deze de weg over en kwam hierbij onder/tegen de auto van de bestuurster aan.


De man wilde verhaal halen bij de bestuurster, zij ging haar auto even iets verderop veilig parkeren. De man kwam naar de bestuurster toegerend en gaf haar vervolgens een vuistslag in het gezicht. Hierdoor werd bestuurster slachtoffer van mishandeling, zij had ernstig letsel in haar gezicht.


Het slachtoffer had ook een dochtertje bij haar in de auto die van deze mishandeling getuige is geweest. De politie wil graag met mensen in contact komen die zich nog niet hebben gemeld bij de politie.

 

Signalement van de man: ongeveer 25 jaar oud. Droeg sportbroek en slippers.

 

Bij deze man was een jong meisje met lang haar. Het hondje heeft waarschijnlijk dusdanig letsel dat het medische hulp nodig heeft.


Je kunt bellen met 112 of 0900-8844.

Foto's
1/1
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines