Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 01:21:25 Bon-01 Stank/hind. Lucht (co) (meting) Palestrinalaan Zwolle 041631 Prio Middel Eenheid | Brandweer Zwolle (Noord) (Blusploeg 1)
zondag 20 oktober 2019

ZONDAG 23|06

Jongen bedreigd met een mes en geslagen op de Twistvlietbrug

De politie is op zoek naar getuigen

ZWOLLE - Op de Twistvlietbrug is gisteravond, omstreeks 22.15 uur een jongen bedreigd met een mes en geslagen. Het slachtoffer heeft meerdere klappen op zijn hoofd gekregen waarna hij in het ziekenhuis gehecht moest worden. De pet van de jongen is gestolen.


De verdachte(n) reden in een groep van minimaal acht á tien personen. Allen reden in de richting van holtenbroek en hadden kennelijk de gehele weg nodig om naast elkaar te fietsen.

 

Signalement verdachte

Donker groene jas met bubbelvoering en capuchon, donkerkleurige trui/vest met capuchon zwarte broek met gaten op de knie, sprak Nederlands, zwart gemillimeterd haar, licht getinte huidskleur, +- 1,75m lang, 15 á 17 jaar oud, normaal postuur.
Het vlindermes viel op doordat het kleurrijk was.


Getuige
Na het incident is het slachtoffer bijgestaan door een persoon die een doekje regelde voor het slachtoffer, graag komt de politie in contact met deze persoon. Ben je getuige van het openlijk geweld of heb je de groep zien fietsen? Neem contact op met de politie via 0900-8844.

Foto's
1/1
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Headlines