Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 12:40:12 Bon-01 Dv Vervuild Wegdek Ijsselcentraleweg Commissarislaan Zwolle 041630 Prio Middel Eenheid | Brandweer Zwolle (Hoofdpost) (Bevelvoerder)...
zaterdag 14 december 2019

ZATERDAG 27|07

Maaltijdbezorger beroofd op Hasselterdijk; heb jij iets gezien?

Een donkergeklede, fors gebouwde man bedreigde de bezorger en ging er vervolgens met de bezorgtas vol met eten vandoor

ZWOLLE - Afgelopen nacht rond half 1 is een etensbezorger op de Hasselterdijk beroofd. Het gebeurde in de buurt van de Mastenbroekerbrug. Een donkergeklede, fors gebouwde man bedreigde de bezorger en ging er vervolgens met de bezorgtas vol met eten vandoor.


De politie heeft nog veel vragen, die jij misschien kan helpen beantwoorden! Ze hebben informatie dat er misschien ook een vrouw bij de beroving is betrokken, maar dat is niet zeker. Ook weet de politie niet in welke richting de forsgebouwde man is gerend.


Heb jij rond middernacht, tussen 00.00 en 01.00 uur iets opvallends gezien of gehoord? Heb je de forsgebouwde man, misschien samen met een vrouw, zien lopen? Of woon je in de buurt van de Hasselterdijk en heb je camera's aan je huis? Dan hoort de politie ook graag van je als er rond genoemd tijdstip iets opvallends op de beelden te zien is. Contact opnemen kan via 0900-8844.

Foto's
1/1
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Headlines