Laatste alarmering:
Datum gisteren Tijd 22:08:33 Bon-06 Br Container Wade Zwolle 041631 Prio Middel Eenheid | Brandweer Zwolle (Noord) (Blusploeg 1)
dinsdag 02 juni 2020

ZATERDAG 28|09

Man uit Hardenberg opgepakt voor gewelddadige beroving in Zwolle

Een 21-jarige vrouw uit Leusden werd op gewelddadige wijze beroofd van haar tas

ZWOLLE - De politie hield op zaterdag 28 september in de Voorstraat een 22-jarige man uit de gemeente Hardenberg aan. Hij wordt ervan verdacht dat hij eerder in de nacht in het centrum een 21-jarige vrouw uit Leusden op gewelddadige wijze beroofde. De politie hoopt dat er getuigen zijn die de beroving hebben gezien.


Omstreeks 5.30 uur kreeg de politie de melding dat er en beroving had plaatsgevonden in de Voorstraat. De vrouw verklaarde dat ze in haar auto zat toen een onbekende man het portier opentrok en haar tas greep. De vrouw hield de tas vast, waarna ze op straat viel. Daarbij sloeg en schopte de verdachte haar. Nadat de vrouw de tas losliet, rende de verdachte er vandoor. De vrouw moest zich in het ziekenhuis aan haar verwondingen laten behandelen. De politie startte een onderzoek. Na korte tijd werd op camerabeelden een man gezien die voldeed aan het signalement. Hij werd rond 6.30 uur in het centrum aanhouden. De man is ingesloten voor onderzoek.

 

We zoeken getuigen. Kunt u helpen?
In het onderzoek is de politie op zoek naar getuigen die de beroving mogelijk hebben gezien. Heeft u informatie die de politie kan helpen? Bel dan met 0900-8844. Melden kan ook anoniem via 0800-7000 of www.meldmisdaadanoniem.nl

Foto's
1/1
Reacties
Marcel zegt: spacer
Mooi en snel gehandeld
28-09-19 17:54
Score: 0
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines