Laatste alarmering:
Datum gisteren Tijd 15:59:37 Aanrijding Letsel Hortensiastraat Deventerstraatweg Zwolle Prio Eenheid | Politie IJsselland (Persvoorlichter)
maandag 13 juli 2020

MAANDAG 18|11

Meer informatie gezocht over schietpartij Villastraat Schiedam

Rond middernacht belden getuigen de politie dat er een mishandeling had plaatsgevonden in de woning in Schiedam

SCHIEDAM - In de nacht van vrijdag op zaterdag raakte een 21-jarige Rotterdammer gewond bij een incident in een woning. Bij het incident werd ook geschoten, het is niet duidelijk of daardoor iemand is verwond. De gewonde man is aangehouden, zijn rol in het incident wordt onderzocht. We zijn op zoek naar meer verdachten.


Rond middernacht belden getuigen de politie dat er een mishandeling had plaatsgevonden in de woning in Schiedam. Toen agenten daar aankwamen, bleken er meerdere mensen in huis te zijn, onder wie een bebloede man. Hij hoefde niet naar het ziekenhuis. Uit het onderzoek blijkt dat er ook een schot gevallen is. Het is onduidelijk of er iemand geraakt is.

 

Het onderzoek loopt. Er is sporenonderzoek verricht en met verschillende getuigen gesproken. Een aantal verklaart dat er na het incident een aantal mannen is weggerend bij de woning, en dat er een 'kleine' auto zou zijn weggereden. De politie hoort graag of er meer mensen zijn die zij nog niet gesproken hebben, die iets hebben gezien, iets weten, of op beeld hebben dat de politie kan helpen bij dit onderzoek.

 

Laat het weten via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Foto's
1/1
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines