Laatste alarmering:
Datum gisteren Tijd 17:20:02 Bon-02 Stank/hind. Lucht (gaslucht) Deltion College Mozartlaan Zwolle 041631 Prio Middel Eenheid | Brandweer Zwolle (Noord) (Blusploeg 1)
donderdag 24 september 2020

DONDERDAG 20|08

Auto in brand op oprit van woning in Epe

De politie gaat uit van brandstichting

EPE - Op een oprit van een woning aan de Libel in Epe heeft woensdagavond vlak voor middernacht een auto in brand gestaan. De politie gaat uit van brandstichting.

 

Buurtbewoners ontdekte de brand rond 00.00 uur. Zij belde direct de brandweer, de brandweer uit Epe werd opgeroepen maar kwamen een bevelvoerder te kort en konden om die redenen niet uitrukken. Het buurtkorps Oene werd vervolgens gealarmeerd en waren na ongeveer 20 minuten na de eerste melding ter plaatse. Bij aankomst stond de gehele voorkant van de auto al in brand.

De brandweerlieden hadden het vuur snel onder controle maar konden niet voorkomen dat de auto als verloren moet worden beschouwd.

 

De bewoners van de woning en tevens eigenaar van de auto waren op het moment van de brand niet thuis. Zij zouden volgens de buren met vakantie zijn. Het zou hun tweede auto zijn. De politie heeft heb inmiddels in kennis gesteld.

 

De politie gaat uit van brandstichting, Epe wordt de laatste maanden geteisterd door branden. De technische recherche gaat verder onderzoek.

 

De brand trok veel bekijks van omwonenden.

Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines