Laatste alarmering:
Datum gisteren Tijd 17:20:02 Bon-02 Stank/hind. Lucht (gaslucht) Deltion College Mozartlaan Zwolle 041631 Prio Middel Eenheid | Brandweer Zwolle (Noord) (Blusploeg 1)
donderdag 24 september 2020

WOENSDAG 02|09

Man (65) aangehouden voor autobranden in Epe

De afgelopen weken waren er in Epe en omgeving meerdere branden

EPE - In het onderzoek naar brandstichtingen in Epe hielden rechercheurs op dinsdagavond 1 september een 65-jarige man uit Epe aan. Hij wordt verdacht van betrokkenheid bij de brandstichting gisteren in een parkeergarage aan de het Marktplein en van brandstichting afgelopen weekend aan de Pastor Somstraat.

 

De afgelopen weken waren er in Epe en omgeving meerdere branden. Uit technisch onderzoek aan de brandhaarden bleek dat er mogelijk sprake was van brandstichting. De politie startte daarom een onderzoek en er werd extra mankracht ingezet om erachter te komen wie er verantwoordelijk is voor de branden. Uit dit onderzoek is de 65-jarige naar voren gekomen als verdachte van de twee brandstichtingen van afgelopen dagen. Hij is ingesloten en wordt gehoord. De politie zet het onderzoek voort. Dit onderzoek moet duidelijk maken of de man mogelijk betrokken is bij nog meer brandstichtingen.

 

Getuigenoproep

Veel mensen reageerden al op de getuigenoproepen van de politie. Dat kan een onderzoek enorm helpen! Heeft u informatie en heeft u nog niet met de politie gesproken? Neem dan contact op via 0900-8844 of via onderstaand tipformulier. Melden kan ook anoniem via 0800-7000 of www.meldmisdaadanoniem.nl

Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines