Laatste alarmering:
Datum gisteren Tijd 14:27:42 Bon-06 Liftopsluiting Woonboulevard Zwolle Grote Voort Zwolle 041631 Prio Middel Eenheid | Brandweer Zwolle (Noord) (Blusploeg 1)
donderdag 05 augustus 2021

Dankzij onze (lokale) adverteerders is dit artikel gratis te lezen. Koop lokaal en steun deze ondernemers!

VRIJDAG 02|07

Mannen uit Zwolle opgepakt voor ramkraak in Deventer en mogelijk ook Barneveld

De impact van ramkraken is groot en de schade die ermee wordt aangericht is gigantisch

DEVENTER / ZWOLLE - De politie heeft drie verdachten aangehouden na een ramkraak aan de Engestraat in Deventer. Het gaat om twee 17-jarige jongens uit Zwolle en een 21-jarige man uit Zwolle. Het drietal zit vast.

De melding van de ramkraak kwam in de nacht van donderdag op vrijdag rond 03:20 uur binnen bij de politie. De schade aan het betrokken pand was aanzienlijk. Met hulp van alerte getuigen en melders werd een mogelijk betrokken, gestolen voertuig aangetroffen in Dalfsen. Deze is in beslag genomen. Rond 07:30 uur werden de verdachten uiteindelijk aangehouden in Zwolle. Het verdere onderzoek loopt.

 

Impact groot
De impact van ramkraken is groot en de schade die ermee wordt aangericht is gigantisch. Zaken als deze hebben dan ook hoge prioriteit voor de politie. Onderzocht wordt nog of deze verdachten ook betrokken waren bij een eerdere ramkraak in het Gelderse Barneveld, eerder deze week. Daar was een brillenzaak doelwit.

 

Tippen
Heb je relevante informatie, beelden of anderszins tips over de ramkraak in Deventer of wellicht die in Barneveld (vroege ochtend van 1 juli)? Neem contact op met de politie via 0900-8844 of volledig anoniem via 0800-7000. Alle informatie, hoe klein ook, kan van belang zijn voor het onderzoek.

Foto's
1/1
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines