Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 12:49:52 Hv Voertuig Letsel Boerendanserdijk Zwolle Prio Hoog Eenheid | Politie IJsselland (Persvoorlichter)
zaterdag 15 december 2018
TOP NIEUWS

GISTEREN 14|12

ZWOLLE - Op de kruising van de Luttenbergstraat met de Assendorperstraat heeft vrijdag 14 december een aanrijding tussen twee voertuigen plaatsgevonden. Bij de aanrijding zijn geen gewonden gevallen. Wel kwam een ambulance uit voorzorg ter plaatse.

 

De politie heeft één van de bestuurders aangehouden voor het rijden onder invloed.

DONDERDAG 13|12

ZWOLLE - Hulpdiensten moesten donderdagmorgen uitrukken voor een ongeval met letsel op de kruising Ceintuurbaan met de Oldeneelallee in Zwolle.


Ter plaatse bleek het te gaan om een kop-staart aanrijding tussen drie voertuigen. Twee vrachtwagens en een personenauto waren betrokken bij de aanrijding. Twee personen zijn met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. Eén van de vrachtwagens raakte dermate beschadigd dat de cabine er compleet af ligt. De weg was tijdens de afhandeling van het ongeval deels afgesloten.

1/1

WOENSDAG 12|12

NEDERLAND - Transport en Logistiek Nederland (TLN) en de politie ontvangen signalen over criminelen die proberen rijdende vrachtauto's open te breken. Deze en vorige week waren er meerdere incidenten, bij vrachtauto's die vertrokken vanuit Tilburg.

 

​​De politie en TLN vragen vervoerders waakzaam te zijn en medewerkers te informeren over deze vorm van ladingdiefstallen.

 

Blijf rijden en bel 112
Politie en TLN vragen transportbedrijven hun chauffeurs te instrueren om alert te zijn op personenauto's die voor de vrachtauto gaan rijden, zodat de vrachtauto gedwongen wordt ...

1/1

ZONDAG 09|12

ZWOLLE - Gisteravond, zaterdag 9 december, is een vrouw in een flat aan de Palestrinalaan door een onbekende man met geweld beroofd van haar telefoon. De politie is een onderzoek gestart en is daarbij op zoek naar getuigen.

 

Rond 22.08 uur liep het slachtoffer in de galerij van de flat. Ze had haar telefoon in haar hand toen die door een onbekende man uit haar hand werd gegrist. Ze kreeg hierbij een harde duw waardoor ze ten val kwam. Het slachtoffer raakte gewond, maar hoefde niet naar het ziekenhuis voor controle.

 

Signalement
Het slachtoffer heeft de man niet goed ...

ZATERDAG 08|12

ZWOLLE - Op zaterdag 8 december kreeg de brandweer rond 12:30 uur een melding van een voertuigbrand op de Distelvlinder in Zwolle. Ter plaatse bleek een auto voor een woning vlam te hebben gevat onder de motorkap.

 

Bewoners wisten het brandje snel zelf te blussen. De brandweer heeft nog een controle uitgevoerd. Over de oorzaak van de brand is niets bekend.

DONDERDAG 13|12

Jongeren die zich melden als slachtoffer van fraude, zijn meestal online opgelicht. Het gaat vaak om aankopen als schoenen, games of telefoons. Scholieren.com maakte een filmpje speciaal voor deze doelgroep.

 

We kopen steeds meer online, zeker rond de feestdagen. Maar helaas groeit ook het aantal meldingen van nepwebwinkels. Daarom gaat Luca de straat op om te testen hoe goed scholieren nepwebwinkels kunnen herkennen.

 

De video is gemaakt in samenwerking met Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid.

DONDERDAG 13|12

ZWOLLE - Donderdag 13 december om 08:49 uur werd een vrouw ter hoogte van de Meeuwenlaan kruising Veemarkt in Zwolle overvallen. De dader had het voorzien op haar handtas.

 

Getuigen die dit voorval hebben gezien worden verzocht zich te melden. Neem contact op met de politie via telefoonnummer 0900-8844.

Agenda

Zaterdag 14 september

10:00
Hoogezand
Kabinet wil telefoonverbod op de fiets
ZWOLLE 24Webvertising