Logo 112Zwolle

Redactie 112 0 reactie(s) zo 16 november 2014, 13:31

Politie zoekt slachtoffers zakkenrollerij uitgaanscircuit Zwolle

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 16:54 uur

ZWOLLE – De politie in Zwolle is op zoek naar bezoekers van horecagelegenheden in Zwolle die zaterdagavond 15 november het slachtoffer werden van zakkenrollerij. Wie nog geen aangifte heeft gedaan, wordt verzocht dit zsm te doen.

 

Zaterdagavond 15 november werden twee vrouwen in een cafe aan de Voorstraat bestolen van hun portemonnee en I-phone. Ze maakten daarvan melding bij surveillerende agenten. Via de ‘vind-app’ van de gestolen telefoon kwam men op een adres in Zwolle uit waar de politie samen met de gedupeerden naar toe is gegaan. In een auto voor een woning werd de gestolen telefoon aangetroffen. De politie heeft de autobezitter (24) en een huisgenote (17) aangehouden. De auto is in beslag genomen. In de auto werden nog meer spullen aangetroffen die vermoedelijk van diefstal afkomstig zijn. De politie vermoedt dat er meer mensen zijn benadeeld en roept hen op contact op te nemen voor het doen van aangifte. Dat kan via 0900 8844. De verdachten zijn meegenomen naar het politiebureau waar proces-verbaal tegen hen is opgemaakt.

112 Zwolle

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Zwolle lees je in onze categorie 112 Nieuws Zwolle. Alle 112 alarmeringen uit Zwolle kan je live volgen via 112 meldingen Zwolle.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Zwolle

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Zwolle
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.