Logo 112Zwolle

Redactie 112 0 reactie(s) vr 21 november 2014, 12:04

Tweetal overgieten vrouwen met bier op station Zwolle

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 16:54 uur

ZWOLLE – Vrijdagmorgenvroeg 21 november zijn een vrouw (40) en man (42) uit Ommen aangehouden voor openlijke geweldpleging.

Op het NS Station aan de Oosterlaan mishandelden zij ‘uit het niets’ twee willekeurige vrouwen op het perron, waarmee zij bij een incheckpunt in contact kwamen. De slachtoffers werden met bier overgoten, aan hun kleding getrokken en diverse malen met een tas geslagen. Eén van hen liep daarbij een bloedneus op. Het tweetal uit Ommen werd in afwachting van verhoor ingesloten. Tegen hen wordt proces-verbaal opgemaakt.

112 Zwolle

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Zwolle lees je in onze categorie 112 Nieuws Zwolle. Alle 112 alarmeringen uit Zwolle kan je live volgen via 112 meldingen Zwolle.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Zwolle

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Zwolle
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.