Logo 112Zwolle

Redactie 112 0 reactie(s) za 22 november 2014, 15:55

Autokrakers opgepakt bij hotel Nieuwleusenerdijk

Laatst bijgewerkt: zondag 16:54 uur

ZWOLLE – De politie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag 22 november twee mannen aangehouden op verdenking van het plegen van twee autokraken op de parkeerplaats van een hotel aan de Nieuwleusenerdijk in Zwolle.

Op beveiligingsbeelden werd gezien dat de mannen zich rond 03.30 uur verdacht ophielden op het terrein, waarna direct de politie werd gewaarschuwd. De mannen, 21 en 18 jaar oud en afkomstig uit Utrecht, werden staande gehouden door de politie vlakbij het hotel. Op de parkeerplaats werden twee auto’s met ingeslagen ramen gevonden. Tussen het hotel en de plek waar de auto van de verdachten is staande gehouden zijn door een passant twee tassen aangetroffen, vermoedelijk uit het raam gegooid door de verdachten toen ze de politie zagen. De tassen, de auto van de verdachten en diverse spullen die in hun auto lagen zijn in beslag genomen en de verdachten zijn aangehouden en ingesloten voor nader verhoor en onderzoek. De politie maakt proces-verbaal tegen ze op.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Zwolle

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Zwolle
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.