Logo 112Zwolle

Redactie 112 0 reactie(s) za 29 november 2014, 14:04

Dronken man met ingevorderd rijbewijs rijdt toch weer

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 16:54 uur

ZWOLLE – De politie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag 29 november het rijbewijs van een 45-jarige man uit Meppel ingevorderd.

De man was onder invloed van alcohol. Kort nadat zijn rijbewijs was ingevorderd, stapte de man opnieuw in zijn auto. De man krijgt een dagvaarding en moet zich binnenkort verantwoorden voor de rechter.

 

Agenten kregen rond 03.45 uur een tip dat de man onder invloed was en wilde gaan rijden. Toen de man op de parkeerplaats op het Rodetorenplein in Zwolle wilde wegrijden, kreeg hij een stopteken. De man moest blazen en bleek inderdaad onder invloed van alcohol. De ademanalyse toonde een alcoholpromillage van 740 ug/l aan. Hierop werd zijn rijbewijs ingetrokken.

 

Rond 05.30 uur kreeg de politie wederom een melding dat de man toch weer was gaan rijden. Agenten troffen de man aan op de A28. Hij moest stoppen en bleek nog steeds een alcoholpromillage van 625 ug/l te hebben. Daarnaast reed hij met een ingevorderd rijbewijs wat hem zwaar wordt aangerekend. De man kreeg direct een dagvaarding mee.

112 Zwolle

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Zwolle lees je in onze categorie 112 Nieuws Zwolle. Alle 112 alarmeringen uit Zwolle kan je live volgen via 112 meldingen Zwolle.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Zwolle

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Zwolle
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.