Logo 112Zwolle

Redactie 112 0 reactie(s) di 02 december 2014, 20:50

Dode bij steekpartij in Jumbo supermarkt Zwolle

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 16:55 uur

ZWOLLE – De politie is druk bezig met het onderzoek naar het steekincident in de Jumbo supermarkt aan de Dobbe in Zwolle, dat plaatsvond op dinsdag 2 december rond 19.35 uur. Daarbij raakten twee mannen gewond en werd een mannelijke verdachte overmeesterd door omstanders en overgeleverd aan de politie. De burgemeester van Zwolle, de heer Henk Jan Meijer kwam ter plaatse om poolshoogte te nemen en zijn betrokkenheid te tonen.

Behalve dat er technisch sporenonderzoek wordt verricht en getuigenverklaringen worden opgenomen, wordt ook zorg verleend aan klanten en medewerkers door onder meer Slachtofferhulp Nederland. De twee slachtoffers zijn naar het ziekenhuis gebracht en worden daar verzorgd; over hun toestand kan op dit moment niets worden meegedeeld.

Reactie burgemeester Meijer
Burgemeester Henk Jan Meijer is kort na het voorval in de supermarkt geweest om zich op de hoogte te stellen van de situatie en om het personeel en de aanwezige klanten zo goed als mogelijk tot steun te zijn. Meijer spreekt van ‘een afschuwelijke situatie’. Op basis van zijn eerste indrukken geeft de Zwolse burgemeester aan diep medeleven te voelen voor de slachtoffers en getuigen van het drama.

Update:

In de nacht van 2 op 3 december is één van de slachtoffers van het steekincident in de supermarkt aan de Dobbe in Zwolle (2 december rond 19.35 uur) overleden; het betrof een 54-jarige man die voor de winkel muziek maakte.

112 Zwolle

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Zwolle lees je in onze categorie 112 Nieuws Zwolle. Alle 112 alarmeringen uit Zwolle kan je live volgen via 112 meldingen Zwolle.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Zwolle

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Zwolle
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.