Logo 112Zwolle

Redactie 112 0 reactie(s) wo 03 december 2014, 14:20

Zwollenaar verdacht van poging diefstal velgen

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 16:55 uur

ZUTPHEN – De politie heeft in de nacht van dinsdag 2 op woensdag 3 december op de Stoven een 24-jarige man uit Zwolle aangehouden. Hij wordt er van verdacht velgen te hebben willen stelen van auto’s die geparkeerd stonden op de Stoven.

 

Een getuige belde de politie nadat hij zag dat de velgen van de auto’s waren verwijderd. Agenten troffen de verdachte in de omgeving aan en namen hem mee naar het politiebureau. De velgen werden eerder al aangetroffen op het terrein waar de auto’s stonden. Er is een onderzoek ingesteld.

112 Zwolle

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Zwolle lees je in onze categorie 112 Nieuws Zwolle. Alle 112 alarmeringen uit Zwolle kan je live volgen via 112 meldingen Zwolle.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Zwolle

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Zwolle
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.