Logo 112Zwolle

Redactie 112 0 reactie(s) wo 03 december 2014, 17:05

Toestand Zwollenaar stabiel na steekpartij

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 16:55 uur

ZWOLLE – In de nacht van dinsdag 2 op woensdag 3 december is één van de slachtoffers van het steekincident, dat op dinsdagavond in de supermarkt aan de Dobbe plaatsvond, overleden. De toestand van het andere slachtoffer, een 57-jarige Zwollenaar, is stabiel. De verdachte is een 17-jarige jongen uit Zwolle en hij is ingesloten voor verder onderzoek..

De overleden man is een 54-jarige man die voor de winkel muziek maakte. De politie zet het onderzoek voort en samen met de gemeente en andere partners wordt slachtofferzorg verleend. De politie zoekt nog wel contact met getuigen die gisterenavond direct na het gebeurde naar huis zijn gegaan. Zij kunnen bellen met 0900-8844.

112 Zwolle

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Zwolle lees je in onze categorie 112 Nieuws Zwolle. Alle 112 alarmeringen uit Zwolle kan je live volgen via 112 meldingen Zwolle.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Zwolle

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Zwolle
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.