Logo 112Zwolle

Redactie 112 0 reactie(s) do 04 december 2014, 16:46

Zwollenaar steelt autowielen bij autobedrijf

Laatst bijgewerkt: zondag 16:55 uur

ZUTPHEN – De politie heeft in de nacht van dinsdag op woensdag 3 december in Zutphen een 23-jarige Zwollenaar aangehouden voor de diefstal van autowielen bij een autobedrijf aan de Stoven.

Een leverancier wilde rond 02.00 uur bij het bedrijf goederen afleveren toen hij zag dat van meerdere auto’s, de op het bedrijfsterrein geparkeerd stonden, de wielen waren gedemonteerd. Deze werden tussen andere auto’s teruggevonden. De man vertrouwde het niet en alarmeerde direct de politie. Agenten troffen na onderzoek in de buurt van het bedrijf de 23-jarige Zwollenaar. Hij is aangehouden op verdenking van de poging diefstal. Vermoedelijk is hij door de leverancier ‘gestoord’ toen hij de wielen probeerde weg te nemen. Hij is overgebracht naar het politiebureau waar hij voor verder onderzoek in verzekering is gesteld.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Zwolle

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Zwolle
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.